SON DAKİKA
SON DEPREMLER

3 Amatör Ligde Gruplar Belirlendi

0
Güncellendi - 2016-08-14 21:31:51
3 Amatör Ligde Gruplar Belirlendi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya amatör futbolda U-19 1. , U-19 2. ve U-15 Ligleri’nde kuralar çekildi.

2016 -2017 Futbol sezonu U-15, U-19 1.  ile U-19 2.  Liglerinin fikstürü, Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nda, MASKF Başkanı Seyfullah Özdemir, Futbol Malatya İl Temsilcisi Kahraman Fırat, MASKF Yönetim Kurulu üyeleri Adnan Fırat, Aziz Yiğit, Erkan Van, Hasan Atsız, Tertip Komitesi üyeleri ile Liglere katılacak Kulüp yöneticileri ve antrenörlerinin katılımıyla yapıldı.

Kura çekimi öncesi konuşan MASKF Başkanı Seyfullah Özdemir, 2016-2017 Futbol sezonunun hayırlı olmasını dileyerek,  liglerin fair-play içerisinde geçmesini temenni etti.

Özdemir, “U-19 1. Küme liginde gruplarında birinci olacak takımlar ilimizi U-19 Türkiye şampiyonasında temsil edecek. Gruplarında son sırayı alan iki takım play-out oynayarak mağlup olan takımın gelecek sezon U-19 2. Küme liginde mücadele edecek. U-19 2. Küme liginde dört takım mücadele edecek.  Bu ligde maçlar üç devre oynanacak. Bütün takımlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

Futbol Malatya İl Temsilcisi Kahraman Fırat ise, liglerin 27-28 Ağustos 2016 tarihinde başlayacağını, U-15 liginde gruplarında birinci olacak iki takımın final maçları oynayarak galip gelen takımın Malatya’yı U-15 Ligi Türkiye şampiyonasında temsil edeceğini belirterek, lige katılan takımlara başarılar diledi.

Kura çekimi sonrası liglerde gruplar şöyle oluştu:

U-19 1. Ligi

A Grubu: Sanayispor, Demirspor, Battalgazi Belediyespor, Adafı Kartalspor, Kale Gençlerbirliği, 44 Malatyaspor, Malatya Aile ve Sosyal Politikalarspor

B Grubu: Malatya Yeşilyurt Belediyespor, Malatya Galataspor, Orduzuspor, Telekomspor, 1932 Malatyagücü, Malatyaspor, Malatya Fenerspor

U-19 2. Ligi

Çöşnük Gençlik Spor, Ataköyspor, Konak Belediyespor, Sancaktarspor

U-15 Ligi

A Grubu: Anadolu Selçukluspor, Sancaktarspor, Kaldırımgücü, Malatya Yeşilyurt Belediyespor, 1932 Malatyagücü, Malatya Aile ve Sosyal Politikalarspor

B Grubu: Telekomspor, Malatya Fenerspor, Adafı Kartalspor, Sanayispor, Battalgazi Belediyespor, Kale Gençlerbirliği.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

Pano0h1

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız