SON DAKİKA
SON DEPREMLER

3 Askeri Personel Yaralı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da meydana gelen trafik kazasında 3 askeri personel yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, kaza Malatya merkez Sivas caddesi İnönü Stadı'nın önünde meydana geldi. M.Y. yönetimindeki 200036 plakalı askeri otomobil ile V.T. adlı şahısın yönetimindeki 44 KD 044 plakalı özel otomobil çarpıştı.
Kazada askeri otomobilin sürücüsü M.Y. ile birlikte araçta bulunan E.D. ve H.K. adlı 3 askeri personel de yaralandı. Yaralılar Malatya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Özel otomobilin sürücüsü V.T.'yi ifadesini almak için gözaltına aldı. Başlatılan soruşturma sürüyor.

DİĞER KAZALAR..
Mehmet Buyruk Caddesi üzerinde 23 yaşındaki R.K. yönetiminde bulunan 44..068 plakalı kamyonet ile 29 yaşındaki H.O. yönetiminde bulunan 44..337 plakalı oto çarpıştı, 59 yaşındaki B.S. adlı kişi yaralandı.

Cezmi Kartay ve Sivas Caddelerinin kesiştiği kavşakta 56 yaşındaki H.İ. yönetiminde bulunan 44..888 plakalı otoyla giderken, 17 yaşındaki A.G. adlı yaya genç kıza çarparak yaralanmasına yol açtı.

Halep ve Turgut Temelli Caddeleri’nin kesiştiği yerde alt geçit çıkışında bisikleti ile gitmekte olan 47 yaşındaki K.T. adlı şahıs, 44..930 plakalı motosikletin çarpması sonucu yaralandı. Motosiklet sürücüsünün belirlenmesine ve yakalanmasına çalışılıyor.

Sanayi Caddesi’nde 51 yaşındaki Ş.K. yönetiminde bulunan 23..819 plakalı araç ile 25 yaşındaki E.K. yönetiminde bulunan 44…035 plakalı otolar çarpıştı. 23 plakalı otoda bulunan 61 yaşındaki Y.A. yaralandı.

Yeşiltepe’de de 42 yaşındaki A.G. yönetiminde bulunan 44..735 plakalı servis aracı ile 30 yaşındaki S.K. yönetiminde bulunan 44..0076 plakalı minibüs çarpıştı. Kazada her iki araçta bulunan N.A., A.Ö., M.A.G., E.B., İ.Ü.Ö ile E.A. yaralandılar.

Doğanşehir ilçesi Yuvalı Köyünde de 26 yaşındaki A.A. yönetiminde bulunan 44..136 plakalı oto ile 45 yaşındaki H.S. yönetiminde bulunan 44..895 plakalı minibüs, virajda çarpıştı. Otoda bulunan 33 yaşındaki A.T.Ö.’nün yaralandığı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız