SON DAKİKA
SON DEPREMLER

3 Atış, Tek Yara, 1 Ölü..

A- A+ PAYLAŞ

Özalper Mahallesi’nde 36 yaşındaki kadın, banyoda ölü bulundu. Olay yerinde 3 kovan, cesette 1 mermi yarası olunca “Şüpheli Ölüm” kaydıyla ceset Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Olay yerindeki duruma karşın olayda intihar olasılığının ağır bastığı öğrenildi.

Özalper Mahallesi 2. Caddede oturan 36 yaşındaki Sevgi Y. adlı kadının intihar etmiş olduğu 19.45 sıralarında polise bildirildi. Giden polis ekibi, genç kadını evinin banyosunda ölü bulundu. Başından tek kurşunla vurulmuş olan kadının yanında 1 adet 7.65 çaplı tabanca, olay yerinde 3 boş kovan ile biri duvara, diğeri de banyo kazanına saplanmış 2 mermi çekirdeği bulan polis durumdan savcıyı haberdar etti. Cesedin baş kısmında da girişi olan ancak çıkışı olmayan mermi yarası saptandı. Savcının talimatı üzerine, cesedin yanı sıra, cesedi bulan ve genç kadının 2. eşi olduğu bildirilen 48 yaşındaki M.A.Y. ile bazı yakınlarının da barut izi saptamaya yönelik olarak el svaplarının alındığı bildirildi.

İfadesi alınan M.A.Y., eşinin psikolojik rahatsızlığı bulunduğunu, 10 gün önce de tuz ruhu içerek intihara kalkıştığını söyledi.

İntihar olasılığının ağır bastığı ifade edilen olay, polis raporunda “Şüpheli Ölüm” olarak kayda alınıp, cesedin otopsi için Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldığı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız