SON DAKİKA
SON DEPREMLER

3 Ayrı İhbara Giden Polis 5 Pompalı Ele Geçirdi

0
Güncellendi - 2017-12-11 03:54:07
3 Ayrı İhbara Giden Polis 5 Pompalı Ele Geçirdi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da polis üç ayrı kavga ve şüpheli kişiler ihbarıyla ilgili gittiği olay yerlerindeki şahıslardan  5 pompalı tüfek ele geçirdi.  Polis kavgaları başlamadan önlerken, ele geçirdiği silahlarla muhtemel bir cinayet ve yaralama olaylarının önüne geçti.

Alınan bilgilere göre, kent merkezinde asayiş ekiplerinin yürüttüğü çalışma neticesinde üç ayrı olayda 5 pompalı tüfek ele geçirildi. İlk olay Halfettin Mahallesi Koru Sokak'ta meydana geldi. Daha önce aralarında husumet bulunan iki grubun silahlı kavga hazırlığında oldu ihbarı üzerine Halfettin Mahallesi Koru Sokak'ta araştırma yapan polis ekipleri, iki adet pompalı silahla el koyarak, şüpheliler hakkında inceleme başlattı.

İkinci olay Yakınca Mahallesi Ankara Caddesi üzerinde bulunan bir eğlence merkezinde meydana geldi. Eğlence merkezinde kavga etmeye başlayan iki grup arasında yaşanan gerginlik sokakta da devam etti. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibinin sevk edildiği olayda, polis ekipleri bir kişiyi pompalı tüfekle yakalayarak gözaltına aldı.

Diğer bir olayda ise bir ihbarı değerlendiren polis ekipleri, Turgut Temelli Caddesi Cirikpınar Mahallesi'nde bir eve yaptığı operasyonda iki adet pompalı tüfek ele geçirdi.

Polisin dikkati sayesinde ölen ya da yaralananın olmadığı olaylarla ilgi polis ekiplerinin başlattığı incelemenin sürdüğü öğrenildi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız