SON DAKİKA
SON DEPREMLER

3 Ayrı Kazada 3 Ölü

A- A+ PAYLAŞ

Çevreyolu MAŞTİ Terminali önünde 17.30 sıralarındaki kazada; 56 yaşındaki M.Z.S.’nin yönetimindeki 44 AU 179 plakalı kamyon, karşıdan karşıya geçmek isteyen 67 yaşındaki G.T. adlı kadına çarparak ağır şekilde yaralanmasına neden oldu. Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırılan G.T., saat 24.00 sıralarında öldü.

Aynı gün saat 18.30 sıralarında da, Topsöğüt Kasabası Akpınar Mahallesinde, 40 yaşlarındaki M.İ., kayısı bahçesinden traktörle hareket etmek isterken, 9 yaşındaki oğlu A.İ. tekerleğin altındaki takozu almak istedi ve bu sırada hareket eden traktörün altında kalarak ağır yaralandı. A.İ. de kaldırıldığı Beydağı Devlet Hastanesi’nde yaşamını yitirdi.

Darende ilçesinin Günerli Köyü Tanıklı mezrasında da 35 yaşlarındaki M.D. yönetimindeki traktörle buğday tarlasına gitmekte iken, traktörün sağ çamurluğu üzerinde oturan 37 yaşındaki eşi F.D., engebeli yoldaki sarsıntıdan dengesini kaybederek yere düştü ve başını çarparak öldü.

Öte yandan Malatya-Darende karayolu Akçadağ Sarıhacı Köyü civarında, Bektaş Solar yönetimindeki otomobil ile Darende köyüne gitmekte iken, yol kenarında arıza nedeniyle park etmiş olan Necdet Ayhan’a ait aracı sollarken, karşı şeritte bir kamyonla karşılaştı ve direksiyonu kırınca park halindeki araca çarptı. Kazada Cuma, Mert ve Cemile Solar yaralandılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız