SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'3 Ayrı Noktada Sürüyor'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın daha sorunsuz ve modern bir kent haline getirilmesi amacıyla Malatya Belediyesi tarafından şehrin dörtbir yanında çalışmalar aralıksız sürdürülüyor.
Malatya Belediyesi'nin, şehrin çeşitli bölgelerinde alt yapı ve düzenleme çalışmalarını sürdürdüğü, yağmur suyu drenaj çalışmasının ise 3 ayrı noktada yürütüldüğü belirtildi.

Konuya ilişkin olarak Malatya Belediyesi Basın Bürosu'ndan yayınlanan bülten şöyle:

"Bir şehrin can damarı niteliğinde olan alt yapı yatırımlarına büyük ağırlık veren Malatya Belediyesi tarafından, kanalizasyon ve içmesuyu şebeke hatlarının yapımı ile birlikte yağmursuyu drenaj kanallarının yapımı konusunda da önemli mesafeler katedildi. Şu anda 3 ayrı noktada sürdürülen yağmur suyu drenaj kanalları tamamlandığında Malatya’da yağışlardan sonra yaşanan sıkıntılar büyük oranda çözüme kavuşmuş olacak.

Yine Malatya Belediyesi tarafından, her türlü alt yapısı tamamlanan cadde ve sokaklarda da Proje Geliştirme Birimi tarafından önceden hazırlanan projeler doğrultusunda yol yenileme, kaldırım düzenleme ve peyzaj çalışmaları büyük bir hızla yapılıyor.

PTT Caddesi ile Devlet Hastanesi yanındaki cadde de yapılan ve vatandaşların büyük takdirini toplayan kaldırım ve peyzaj düzenlemelerinin ardından, Turgut Özal Mahallesi ve Sarıcıoğlu Mahallesi Adliye civarında da benzer düzenlemeler yapılıyor. Bu bölgelerdeki çalışmalarda önemli mesafeler katedilirken, özellikle Turgut Özal Mahallesi’nde yağmursuyu drenaj hatlarının döşennmesiyle birlikte peyzaj çalışmaları daha da hızlandı.

Çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren Malatya Belediyesi ayrıca; Malatya Lisesi arkası İpekçi Sokak, Çöşnük Mahallesi Necip Fazıl Kısakürek Caddesi ile Cezmi Kartay Caddelerinde de yeni düzenleme çalışmaları başlattı.

Adeta bir şantiye görünümündeki Malatya’da sürdürülen çalışamalar nedeniyle vatandaşların geçici bir süre rahatsızlık yaşadıkları belirtilerek, çalışmaların kısa sürede tamamlanmasıyla sıkıntıların sona ereceği, ayrıca Malatya’nın şehir estetiği açısından çok daha güzel bir görünüme kavuşağı bildirildi.

Öte yandan sürdürülen çalışmalar ile ilgili kısa bir açıklama yapan Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya’nın gelecekte sorunsuz bir kent olmasını sağlamak, çocuklarımıza daha güzel bir Malatya bırakmak için bir yandan alt yapı yatırımlarını sürdürdüklerini, diğer yandan da Malatya’nın daha güzel bir görünüme kavuşması için üst yapı yatırımlarına devam ettiklerini söyledi.

Başkan Çakır, “Malatya Belediyesi olarak şehrimizin dört bir yanında yoğun bir şekilde yatırım ve hizmetlerimiz sürüyor. Yeni yol açma genişletme, asfalt, kaldırım ve peyzaj düzenleme çalışmalarımız belli bir program doğrultusunda aralıksız devam ediyor. Bu çalışmalar sırasında vatandaşlarımıza geçici rahatsızlık verdiğimizin farkındayız. Ancak, çalışmaların tamamlanmasıyla hemşerilerimiz çok daha modern ortamlarda yaşama imkanı bulmuş olacaklardır.

Hizmete sunduğumuz diğer yatırımlarda olduğu gibi, bundan sonra hizmete sunacağımız yatırımlarımız da ümit ediyorum ki vatandaşlarımızın büyük takdirini toplayacaktır.

Kendilerine çalışmalar sırasında gösterdikleri duyarlıktan dolayı ayrıca teşekkür ediyorum” dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız