SON DAKİKA
SON DEPREMLER

3 Bakan Cuma Günü Malatya'da

0
Güncellendi - 2016-06-24 17:23:22
3 Bakan Cuma Günü Malatya'da
A- A+ PAYLAŞ

Yapımı tamamlanan Karahan Tüneli’nin araç geçişine açılması dolayısıyla düzenlenecek törene katılmak üzere Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ve Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz Cuma sabahı Malatya’ya gelecek.

Ankara’dan uçakla Malatya’ya gelecek olan 3 bakan hava limanından doğrudan Darende-Akçadağ Karayolu üzerindeki Karahan Tüneli'ne gidecekler. Saat 10.30'daki bu ziyarette, bakanlar tünelde inceleme yapacaklar ve tünel hizmete açılacak.

Açılış töreninin ardından Malatya Merkeze dönecek olan bakanların 11.30'da Valilik, 11.55'de Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanlığı’nı ziyaret edeceği bildirildi.

Bakanlar Eskimalatya Ulu Cami'deki Cuma Namazı’nın ardından 13.15'te de Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı ziyaret edecekler. Belirlenen programa göre bakanlar Arslan ve Tüfenkci 14.15'de Ankara’ya hareket edecek.

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ise saat 15.30’da Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nda yapılacak olan istişare toplantısına katılacak. Daha sonra Darende’ye geçecek olan Bakan Yılmaz iftarını burada açacak.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • ramazan dogan (7 yıl önce)
    malatya da projeler gerçekten çok geç bitiyor malatya dışına çıkıyoruz hükümetin çalışmaları bizleri mutlu ediyor ilimizde ise erkenek ,karahan,viyadük,cevre yolu,stat yıllar aldı bu bölgenin insani sayın bakanlarimiz ismet yilmazi ve Bülent tufenkciyi saygı ile selamlıyorum ilimiz bölgenin cazibe merkezi olmayı gerçekten hak ediyor .
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (7 yıl önce)
    Denizin altında tüneli bir sene yavuz sultan selim köprüsü 1 yılda ...karahan tüneli on yılda
    0
    0
    Yanıtla
  • Yeşilyurt lu (7 yıl önce)
    Malatya için asrın projesi bitti demek.biz 2023 e yetişirse iyi olur diyoduk yani helal olsun bu kadar hızlı lar ha ?????????????? vay be.yani tebrik ediyoz ilgilenleri.Ha yarın açılışa kadar çökmezse eğer.
    0
    0
    Yanıtla