SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Elazığ'a Bakan Yardımcılığı

0
Güncellendi - 2015-12-30 19:28:13
Elazığ'a Bakan Yardımcılığı
A- A+ PAYLAŞ

Ekonomi, Enerji ve Tabii Kaynaklar, Gıda Tarım ve Hayvancılık ile Milli Savunma Bakanlıklarına ait atama kararları, Resmi Gazete’de yayımlandı.

Buna göre; Ekonomi Bakanlığı Bakan Yardımcılığına Fatih Metin, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Bakan Yardımcılığı’na Mehmet Daniş, Milli Savunma Bakanlığı Bakan Yardımcılığına Şuay Alpay (fotoğraftaki), Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Bakanlık Müşavirliğine Medet Nebi Yanık atandı.

Milli Savunma Bakan Yardımcılığı görevine getirilen Şuay Alpay, AKP'nin Elazığ eski milletvekili. Alpay, partinin MKYK'sında görev yapıyordu.

malatyahaber.com- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Kenan (8 yıl önce)
    Elazığ adına büyük sans
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (8 yıl önce)
    Hayırlı olsun elazığa
    0
    0
    Yanıtla