SON DAKİKA
SON DEPREMLER

3 Bin 900 İşletmeye Kredi Çıktı

0
Güncellendi - 2017-03-15 02:58:09
3 Bin 900 İşletmeye Kredi Çıktı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, üretim yapılabilmesi için finansmana ihtiyaç duyulduğunu vurgulayarak, “Finansmana ihtiyaç noktasında da bankaların kolaylık sağlamasını istiyoruz” dedi.

Ziraat Bankası Elazığ Bölge Müdürü İbrahim Seyfioğlu, Ziraat Bankası yetkilileri ile birlikte Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç’u ziyaret etti.

KOSGEB kredilerinin temini ve finansmana erişimin masaya yatırıldığı ziyarette konuşan MTSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Malatya’da yaklaşık 3 bin 900 küçük ve orta ölçekli işletmeye KOSGEB kredisi çıktığını ifade ederek, işletmelerin krediyi bankalardan temini noktasında sıkıntı yaşadığını ancak bu sıkıntıların da düzeldiğini söyledi.

Türkiye’nin üretmekten başka şansının olmadığını kaydeden Başkan Erkoç, “Üretim yaparken de finansmana ihtiyacımız var, sizden üretime katkı sağlama noktasında özellikle finansmana ihtiyaç noktasında kolaylık sağlamanızı istiyoruz” diye konuştu.

Ziraat Bankası Elazığ Bölge Müdürü İbrahim Seyfioğlu ise, Ziraat Bankası olarak tarım ve tarım dışı sektörlerde faaliyet gösteren işletmelerin finansmana erişim problemlerinin çözümünde aktif rol oynadıklarını belirterek, “Malatya’mızda 3 bin 900 tane onaylı KOSGEB başvurusu oldu. Biz Ziraat Bankası olarak başvuruların yüzde 25’ini yani bin tane işletmemize KOSGEB kredisini kullandırmak istiyoruz, bu yönde ciddi çalışmalarımız var. Buradan finansman sorunu yaşayan işletmelerimize de bir çağrıda bulunmak istiyoruz; kendileri bize müracaat etsinler her türlü kolaylık sağlıyoruz” şeklinde konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • AZİZ (7 yıl önce)
    “Üretim yaparken de finansmana ihtiyacımız var, Demiş üretim yapmayan kuyumcu başkanımız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (7 yıl önce)
    Yalan .20.000tl çıkmış okun içinde Bağkur ssk borcu ödensin deniyor .Alinacak para da gene devlete gidiyor risk bankaya atılıyor .Bankada kredi vermiyor.Olay bu Hasan Erkoç 3900 firmanın kaç tanesi alacak onuda ileriki günlerde açıkla ki doğrumu yalanmi ortaya çıksın
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre (7 yıl önce)
    Sayın yetkililer bankalar zorluk çıkartıyorlar benim ticarette paraya ihtiyacım olmassa neden kullanalım krediyi gecikme niz var - geçmişte gecikme olmuş puan yetmiyor limit çıkmıyor gibi sözler söylüyorlar bizde gecikmeleri düzeltmek ve borclarimizi ödemek için bu krediyi kullanmak istiyoruz ilk önce bunlara bi çözüm getirilsin sadece elimizde 50 bin tl kosgep kredi si çıktığına dail kağıt parçası var başka bi ise yaramıyor.
    0
    0
    Yanıtla