SON DAKİKA
SON DEPREMLER

3 Bin Uçuş İptal !

A- A+ PAYLAŞ

Havada büyük kriz! Avrupa'nın en büyük havayolu şirketi Lufthansa'da pilotlar grevde...

Alman havayolu şirketi Lufthansa'nın pilotları "ücret artışı ve iş güvenliğiyle" ilgili taleplerinin karşılanmaması üzerine, geceyarısı iş bıraktı. Şimdiden 3 bin sefer iptal edildi.

NTV'nin haberine göre 4 bin pilotun katıldığı grevin iç ve dış seferlerde tam anlamıyla kaosa dönüşeceği tahmin ediliyor. İptal edilen 3 bin uçuş olması da bunun en önemli göstergesi. Grevin tahmini maliyeti de 130 milyon dolar.

Almanya Ulaştırma Bakanı, eylemin sadece Lufthansa'ya değil, Almanya ekonomisine de zarar vereceğini söyledi. Alman havayolu şirketi, bir günde ortalama 160'ı uzun mesafe olmak üzere bin 800 sefer yapıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız