SON DAKİKA
SON DEPREMLER

3 Birincilik Aldılar

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:48:45
3 Birincilik Aldılar
A- A+ PAYLAŞ

16-17-18 şubat 2015 tarihlerinde Battalgazi spor salonunda gerçekleşen minikler grekoromen güreş şampiyonasında Malatya Yeşilyurt Spor Kulübü bünyesinde güreş yapan, üç  minik güreşçi birinci oldu.

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde gerçekleşen  minikler grekoromen güreş şampiyonasında Malatya Yeşilyurt Spor Kulübü güreşçileri büyük başarı elde etti.

Mertcan Özyavuz, Mehmet Kaşar, Haktan Emre Çiçek isimli minik sporcular birinciliği elde ederek büyük başarı sağladılar. Ayrıca bu minik şampiyonlar ileri bir tarihte Türkiye şampiyonasına katılacaklar. 

Yine 17-18 Şubat tarihlerinde yapılan minikler serbest güreşlerde  ise Malatya Yeşilyurt Spor Kulübü güreşçileri Kadir Taş Birinciliği elde ederken Tolga Dişoğlu ve Hüzeyfe Başyiğit'de ikinciliği paylaşmıştır. Yusuf Kenan Akgün, Davut Yılmaz ve Ömer Değirmenci ise üçüncülük koltuğuna oturdular.

Şampiyonanın bitmesinin ardından değerlendirmelerde bulunan Malatya Yeşilyurt Spor Kulübü Güreş Hocası Hanifi Tandoğan, " Bu minik Güreş takımına sahip çıkan  maddi ve manevi her türlü yardımı yapan Yeşilyurt Belediye Başkanımız Sayın Hacı Uğur Polat'a, Malatya Yeşilyurt Spor Kulübü Başkanı Dursun Cumali Sucu'ya  ve  güreş sorumlumuz Ali Palancıya güreş camiası olarak sonsuz teşekkür ederiz. " dedi.  

Ayrıca Yine  Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri de Battalgazi Spor Salonunda yapılacak Türkiye gençler grekoromen güreş seçmelerinde Malatya Yeşilyurt Spor Kulübünün  14 genç sporcusu güreş yapacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız