SON DAKİKA
SON DEPREMLER

3 Bölge Yeni 'Alt Merkez'

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:24:57
3 Bölge Yeni 'Alt Merkez'
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya’nın yeni alt merkezlerinin Tecde, Karakavak ve Bostanbaşı bölgelerinin olduğunu söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, beraberinde belediye yöneticileri ile birlikte Fahri Kayahan, Tecde-Yeşilyurt yolu ve Halep Caddesinde sürdürülen üst yapı çalışmaları ile ilgili olarak inceleme gezisinde bulundu.

Çakır, Malatya’yı tek merkezli yapıdan kurtaracak önemli projeleri hayata geçirmeye başladıklarını belirterek, Tecde, Karakavak ve Bostanbaşı bölgelerinin Malatya’nın yeni alt merkezleri olduğunu ifade etti. Çakır,  Kuzey ve Güney kuşak yollarının Malatya’da trafiği rahatlatacağını söyledi. 

İncelemeleri esnasında açıklama yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır,  “Temel hedefimiz Malatya’mız da yeni bulvarlar ve alt merkezler oluştururken sağlıklı büyümesini sağlamaktır. Fahri Kayahan, Halep Caddesi ve Tecde-Yeşilyurt yolunda üst yapı çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Tecde-Yeşilyurt yolumuzda kotu düşürdük. Tüm altyapıyı yeniledik. Diğer kamu kurumları da altyapılarını yeniledi. Yağmur drenaj sistemi kuruldu. Birinci kat asfalt serimini yaptık. Üst yapı çalışmaları kapsamında cadde üzerine 2 metre genişliğinde yürüyüş yolları, cep otoparklar, 2.5 metre genişliğinde bisiklet yolu, 5 metre genişliğinde de yeşil alanlar yapılıyor. Çalışmaların yapıldığı bölgelere yine yüzlerce ağaç dikeceğiz. Aydınlatmalarıyla birlikte bu bölgelerimiz daha düzenli ve nezih bir görünüme kavuşacak” şeklinde bilgi verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız