SON DAKİKA
SON DEPREMLER

3 Branşta Hakem ve Antrenör Kursu

A- A+ PAYLAŞ

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü; Malatya'da bu ay içerisinde Basketbol branşında antrenör, Muay Thai ve Kick Boks dallarında ise hakem kursu açılacağını açıkladı.

Müdürlükten konuya ilişkin yapılan açıklama şöyle:

"Basketbol, Muay Thai ve Kick Boks federasyonları faaliyet programında yeralan Hakem ve Antrenör kursları Temmuz ayı içerisinde ilimizde gerçekleştirilecektir.

18-30 Temmuz 2006 tarihlerinde açılacak olan Basketbol Antrenör kursu için aranan şartlar, En az lise veya dengi okul mezunu olmak, görevini yapmasına engel olacak vücut ve akıl hastalığı ile malül bulunmamak, ağır hapis, 6 aydan fazla hapis veya yüz kızartıcı bir fiilden dolayı hapis cezasından hükümlü bulunmamak, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ceza yönetmeliğine göre 3 yıl içinde bir defada 6 aydan fazla veya toplam 1 yıldan fazla ceza almamış olmak, en az 18 yaşını doldurmuş olmak.

İlgilenenlerin, kontenjan sınırlı olduğu için katılım formunu doldurarak 0 312- 310 78 01 no'ya faks çekmesi gerekmektedir.Müracaat için gerekli form Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Servisi Şefliğinden temin edilebilir.

Muay Thai ve Kick Boks hakem kursları ise 21-23 Temmuz 2006 tarihlerinde açılacaktır. İlgilenenlerin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Servisi Şefliğine müracaat etmeleri gerekmektedir."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız