SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'3 Cadde de Önümüzdeki Günlerde..'

A- A+ PAYLAŞ

Belediye Başkanı Cemal Akın, alt yapı ve doğalgaz çalışmaları biten cadde ve sokaklarda yenileme çalışmalarının son hız devam ettiğini bildirdi.

Konuya ilişkin olarak Belediye Basın Bürosu'nun yayınladığı bülten şöyle:

"Malatya Belediyesi, alt yapı ve doğalgaz çalışmaları biten cadde ve sokaklarda asfaltlama çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Sivas Caddesi ile İpek Caddesinden sonra Hastane Caddesi de asfalt serme makinası finişerle asfaltlandı.

Doğalgazın, 6 ay gibi kısa bir sürede, Malatya nüfusun % 80’ine ulaşmasını sağlayan, Belediye Başkanı H. Cemal Akın, alt yapı ve doğalgaz çalışmaları biten cadde ve sokakları yenileme çalışmalarının son sürat devam ettiğini belirterek, Sivas Caddesi ve İpek Caddesinden sonra Hastane Caddesinin de asfalt serme makinası finişer ile asfaltlandığını, Mehmet Buyruk Caddesinde ise asfaltlama çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Başkan Akın, asfaltlama çalışmalarının devam edeceğini belirterek, “Şehrin ana arterleri olan caddelerimizi asfaltlamaya devam ediyoruz. Fuzuli, Turgut Temelli ve Atatürk Caddesi gibi şehrin büyük araç yükünü çeken caddelerimizi de önümüzdeki günlerde asfaltlayacağız. Asfaltlama çalışmalarından sonra da bazı kaldırımları yenileyeceğiz” dedi.

Belediye Başkanı H. Cemal Akın, “Çalışmaların bitmesiyle birlikte Malatya’nın cadde ve kaldırım pırıl pırıl olacak” dedi.

Malatya Belediyesi tarafından kısa bir süre önce alınan finişer asfalt serme makinesi ile yapılan asfaltlama çalışmaları vatandaşlar tarafından da büyük beğeni topluyor.

Yapılan asfaltlama çalışmaları ile ilgili görüşlerini belirten Ahmet Yumrutepe, Cemal İnanç ve Abidin Gürsel adlı vatandaşlar finişer makinesi ile yapılan asfaltlamanın çok güzel ve kaliteli olduğunu belirttiler.

Yapılan asfaltlama çalışmalarından dolayı memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar, bu çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı H.Cemal Akın başta olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ettiler."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız