SON DAKİKA
SON DEPREMLER

3. Dalgada Kimler Olacak?

A- A+ PAYLAŞ
 
Şike operasyonunda ilk 2 dalgadan yaşanan tutuklamaların ardından bir 3. dalganın da kapıda olduğu dilden dile dolaşıyor. İşte 3. dalgada ifadesine başvurulacağı iddia edilen şok isimler.
 
SAVCI BERK TATİLDE!
19 Temmuz tarihinde 10 günlük tatile çıkan şike sodruşturmasını yürüten savcı Mehmet Berk, tatilinibitirir bitirmez 3. dalga için düğmeye basacağı öğrenildi.
 
3. DALGA KAPIYA DAYANDI
3. dalga ile birlikte sürpriz isimlerin emniyete ifade vermeye çağrılacağı, burada verecekleri ifadelerin ardından mahkemeye sevkedilip sevkedilmeyeceğine karar verecek. İfadelerine başvurulacak kişiler içinde Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, MHK Başkanı Oğuz Sarvan, Beşiktaş'ın eski futbolcusu ve yöneticisi Sinan Engin, Büyükşehir Belediyespor'da forma giyen Can Arat, sezon başında Kayserispor'dan Mersin İdmanyurdu'na transfer olan Önder Turacı'nın da bulunduğu gelen haberler arasında. MHK Başkanı Oğuz Sarvan'a Fenerbahçe'nin hakem atamalarında dönemin TFF Başkanı Mahmut Özgener tarafından baskı yapılıp yapılmadığı, atamalarda herhangi bir ayarlama yapılıp yapılmadığı sorulacak. Polisin teknik takibine takılan konuşmaların içerikleri sorulacak. Aynı şekilde Aykut Kocaman'a Başkan Aziz Yıldırım'la aralarında geçen bir konuşmanın ditayları sorulacak. Bu telefon görüşmesinde Aykut Kocaman ve Yıldırım'ın hakem konusunu görüştüğü öğrenildi.
 
CAN ARAT'A EN KRİTİK SORU SORULACAK
BBŞ'li futbolcu Can Arat'a da Fenerbahçe Altyapı Sorumlusu Cemil Turan ile görüşüp görüşmediği, eğer görüştüyse bu görüşmenin içerisi sorulacak.
 
ÖNDER TURACI DA LİSTEDE
Fenerbahçeli eski futsolculardan Önder Turacı da ifadesi alınacak futbolcular arasında. Yıldırım savcılıkta "Önder Fenerbahçe Tesisleri'nde düğün yapmak istemişti. Bu futbolcu ile konuşulan para bu olmalıdır" ifadesini vermişti. Beşiktaşlı eski yönetici Sinan Engin'in de Başkan Aziz Yıldırım ile yaptığı görüşme kayıtları hakkındaki ifadesi alınacak.
 
FAHRİ TATAN İDDİASI
Şu anda Adanaspor'da forma giyen Fahri Tatan'ın da ifadesinin alınacağı gelen haberler arasında. Fahri'ye, İbrahim Akın'ın şike yaptığını kendisine söyleyip söylemediği sorulacağı da iddialar arasında.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız