SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"3 Final Maçımız Kaldı"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:34:57
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor takım kaptanı Ramazan Kahya, kalan 3 final maçını kazanıp, sezon sonunda çok istedikleri şampiyonluk kupasını kaldırmak istediklerini söyledi. 

Körfez İskenderun Spor karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını dile getiren Kahya, kalan 3 maçlarını da kazanıp, mutlu sona ulaşmak istediklerini dile getirdi.

Tecrübeli futbolcu, hayati bir 3 puan aldıklarını belirterek, "Pendikspor karşısında aldığımız mağlubiyetle taraftarlarımızı ve camiayı çok üzdük. Ancak Körfez İskenderun Spor deplasmanında hayati bir galibiyet aldık" dedi.

Kahya, ligde 3 final maçlarının kaldığına dikkat çekerek, şunları söyledi: "Biz geçen hafta sahamızda taraftarımızı çok üzdük. Bugün galip gelerek bir nebzede olsa kendimiz affettirdik diye düşünüyorum. Onlarda bizi burada yalnız bırakmadılar. İpler bu saatten sonra bizim elimizde. Yaparsak biz yapacağız. 3 yıldır Play-Off’tan döndük. 3 final maçımız kaldı. Zor maçlar olacak. Pendikspor’un rakipleri de zor. İnşallah bunları atlatıp yolumuzda emin adımlarla bakacağız."

"Bu sezon kupayı kaldırmak istiyoruz"

Ligde zirvede yer aldıklarını hatırlatan Ramazan Kahya, sezon sonuna kadar liderliklerini sürdürüp, PTT 1. Lige şampiyon olarak çıkmak istediklerini söyledi.

Kahya, ligde geriye kalan 3 maçın final niteliğinde olduğunu vurgulayarak, "Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Yıllardır Play-Off'tan dönüyoruz ama bu sene şampiyon olmak istiyoruz. Her şey bizim elimizde. Önümüzde 3 tane final maçı var. Bu final karşılaşmalarını en iyi şekilde tamamlayıp, sezon sonunda mutlu sona ulaşmak istiyoruz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız