SON DAKİKA
SON DEPREMLER

3 Futbolcu Transfer Ettiler

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Malatya Belediyespor, üç futbolcu daha kadrosuna kattı.

Turuncu-Yeşilli takım denemek amacıyla kadroya dahil ettiği Ofspor'dan Mustafa Kandemir, Malatyalı futbolcular Erhan ve İbrahim ile yönetimin yaptığı görüşme sonrasında anlaşma sağladı.

Malatya Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Selahattin Aşan, takımda oluşturulan ideal kadroya, üç yeni ismin daha eklendiğini söyledi. Takımda iyi bir hava ve uyumun oluştuğunu kaydeden Aşan, "Futbolcularımız ile yaptığımız görüşmelerde ikinci yarıda ellerinden geleninin en iyisini yapacaklarını bizlere ilettiler. Şuanda iyi bir ortam oluştu. Artık bundan sonraki süreçte yönetim, teknik heyet ve futbolcuların gayretiyle takımı lig'de tutmak için çalışacağız" dedi.

Bodrum ve Malatya'da yapılan kamp çalışmalarına katılmayıp, takımdan ayrılacağını açıklayan Ferdi Berberoğlu ile yolların ayrıldığını ifade eden Aşan, "Bu futbolcu takımdan ayrılacağını yönetime bildirdi. Bizde antrenmanlara katılmadığını noter ile belgeledik. Ferdi, en son yönetim ile yaptığı görüşmenin ardından anlaşma sağlayarak, takımdan ayrıldı" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız