SON DAKİKA
SON DEPREMLER

3 Futbolcuya Lisans

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor’da yeni transferle ilgili sorunun kısmen giderildiği ve 3 futbolcu için lisans çıkartıldığı bildirildi. Geç saatlere kadar Futbol Federasyonu nezdinde girişimlerin sürdüğü ve 3 futbolcunun dışında 3 futbolcunun daha transferi içinde çalışmaların devam ettiği belirtildi. Bu arada Mehmet Albayrak’ın da Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’a transfer olduğu öğrenildi.

3 FUTBOLCU TAMAM
Yaşanan ekonomik sorunlar nedeniyle ilk yarının bitimiyle birlikte 7 futbolcunun takımdan ayrılmasıyla kadro sorunu yaşayan , yeni futbolcu alımı ve lisans için Futbol Federasyonuna yatırılması gereken paraların bulunamaması nedeniyle sıkıntıya giren sarı kırmızılı takımda sorunlar kısman giderildi ve 3 futbolcu ile anlaşmaya varıldığı, bu futbolcuların lisanslarını çıkartıldığı kaydedildi.

Malatyaspor yönetim kurulu üyesi Selahattin Dağıstanlı’nın verdiği bilgiye göre, Futbol Federasyonu nezdinde yapılan girişimler sonrasında bir miktar para yatırılarak, İlhan Var, Serkan Turhan ve gurbetçi Volkan'ın lisanslarının çıkartıldığı bildirildi.

Malatyaspor yöneticilerinin yapılan bu girişimlere ilişkin olarak Salı günü kamuoyuna açıklamada bulunacakları ifade edildi.

ALBAYRAK GİTTİ
Öte yandan ilk yarının ardından takımla ilişkisi kesilen ve önce Diyarbakırspor’a transfer olan Mehmet Albayrak, Malatyaspor’a yetiştirme bedeli ödenmesi konusundaki sorun nedeniyle bu gerçekleşmemişti.

Malatyaspor ile antrenmana çıkan Mehmet Albayrak'ın, sözleşmesinin fesh edilmesi nedeniyle yeniden lisans çıkartılması noktasında yaşanan sıkıntıların çözüme kavuşmaması üzerine Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’la anlaştığı ifade edildi.

Bu arada, Malatyaspor takımı ligin 21. Haftasında pazar günü sahasında Orduspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına Salı günü başlayacak.

Manisaspor ile pazar günü oynanan ve 4-1 kaybedilen karşılaşmadan sonra teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun futbolculara 1 gün izin verdiği, futbolcuların Salı günü Orduzu Pınarbaşı tesislerinde Orduspor maçının hazırlıklarına başlayacağı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız