SON DAKİKA
SON DEPREMLER

3 Geçitte 33 Kilometre Kazık

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Çevreyolu'nda toplam 1900 metre uzunluğunda olan 2'si henüz açılmamış 3 araç alt geçidi için 33 bin metre fore kazık imal edildiği, 350 bin metreküp hafriyat yapıldığı belirtildi.

Çevreyolu'nun Terminal ve Sanayi Caddeleri kavşağından araç alt geçişini sağlayan, geçtiğimiz yıl hizmete giren alt geçidin yanı sıra, önümüzdeki günlerde hizmete girmesi beklenen Turgut Temelli (Emeksiz) ve Akpınar kavşaklarındaki alt geçitlere toplam 35 milyon lira harcandığı bildirildi.

Alt geçitlere ilişkin bilgiler şöyle:

"Malatya şehir geçişi üzerinde bulunan bu üç kavşakta yapılan ve toplamda 1900 m olan altgeçitler 25 m genişliğinde olup 2x2 = 4 şeritlidir. 500 m’ lik Sanayi Kavşağı alt geçit inşaatı 2008 yılı sonunda tamamlanarak trafiğe açılmıştır.

Emeksiz ve Akpınar Kavşaklarının birbirine bağlayan 1.400 m uzunluğundaki altgeçit çalışmalarında ise her iki kavşak teşkili ve altgeçit içi prekast cephe elemanları montajı tamamlanmıştır.

Her üç altgeçitte toplamda 33.000 m fore kazık, 350.000 m3 kazı 7.000 m3 demirli beton 200 adet hazır kiriş imalatı gerçekleşmiştir.

Bu güne kadar yapılan toplam harcama 2010 yılı fiyatlarıyla 35 Milyon TL’dir."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız