SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'den 3 Gol Yedi, 4 Yıla İmza Attı

A- A+ PAYLAŞ

Medipol Başakşehir Kulübü, futbolcularından  kaleci Mert Günok'un sözleşmesini  4 yıl uzattı.

Başakşehir Kulübü'nden, Mert Günok’un sözleşmesinin 4 yıl uzatılması, "2017 yılında kulübümüze gelen ve burada gösterdiği başarılı performansla yeniden A Milli Takım’a kadar yükselen oyuncumuzla birlikte kalemiz bir süre daha emin ellerdedir. Mert Günok, yaptığı başarılı kurtarışların yanı sıra karakteriyle de kulübümüzdeki aile ortamının büyümesine önemli katkılarda bulunmuştur. Tecrübeli kalecimizin yeni sözleşmesinin hayırlı olmasını temenni ediyor, turuncu-lacivertli formamız altında başarılar diliyoruz" şeklinde duyuruldu.

Mert Günok, takımının Yeni Malatyaspor'la geçtiğimiz Pazar gecesi yaptığı karşılaşmada kaleyi korumuş, ancak Guilherme, Jahovic ve Fofana'nın gollerine engel olamayınca, M.Başakşehir Malatya'dan 3-0 mağlup ayrılmıştı.

Bu arada, M.Başakşehir Kulübü, oyuncularından Mahmut Tekdemir'in sözleşmesini de 5 yıl uzattı.

İstanbul, iha- malatyahaber.com

FOTO: M.Başakşehir'in kalesini koruyan Mert Günok, Jahovic'in golünü böyle seyretmişti (AA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız