SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'3 Hafta Daha Destek'

A- A+ PAYLAŞ

3 hafta daha Malatyalılar’ın SMS göndermesine ihtiyaç var.
Elif Avcı… Sesiyle, yorumuyla, sahne performansıyla, genç yaşında elde ettiği müzik kariyeriyle kendini Türkiye’ye hayran bıraktı. Bir anda bütün müzikseverlerin dikkatini üzerine çekti. Her yarışma öncesi ve sonrasında Malatya ile Kayısının tanıtımını yaparak hemşerilerimizin de büyük sevgisini ve beğenisini kazandı. Her hafta aldığı tam 40 puan ile Türkiye’nin önde gelen 4 büyük sanatçıdan aldığı tam 40 puan ile zirveye çıkıyor.

Buraya kadar her şey yolunda her şey güzel, ne var ki, Elif Avcı her tafta SMS oylaması korkusu yaşıyor. Her hafta, Elif Avcı elendi-elenecek korkusuyla Malatyalılar’ın yüreği ağzına geliyor. Geçtiğimiz ay Malatya’ya yaptığı gezi sonrasında SMS oylarında biraz kıpırdama olmuştu. Ancak sonraki haftalarda Elif Avcı yeniden SMS krizi yaşadı.

Jüri üyelerinin büyük övgülerine mazhar olmasına rağmen Elif Avcı, elenmekten kendini son anda kurtardı. Yarışma mantığının ve sisteminin kurbanı olacaktı. Sesi var ancak SMS’si yoktu.

Malatya’nın ve kayısımızın da tanıtımını yapan Elif Avcı’nın finale kalması ve hatta dereceye girmesi için Malatyalılar’ın SMS desteği vermesi istendi. Malatyalı bir yıldızın doğmadan kaybolmasının önüne geçilmesi için mutlaka SMS gönderilmesi gerekiyor.

116 Elif’in güzel türkü söylemesinin yarışmada kalması için yeterli olmadığına dikkat çeken yetkililer, son 3 hafta daha Malatyalılar’ın desteğine ihtayaç duyulduğunu belirtiyorlar.

Elif Avcı, Sayın Valimiz, yeni seçilen Belediye Başkanımız, özellikle Malatya’da eğitim ve kültür adına büyük başarıya imza atan 91 Bin Dev Öğrencileri, Musiki Cemiyeti, Müzisyen Eğitimciler Derneği yerel basın ile yurt içi ve yurt dışındaki tüm Malatyalı sivil toplum kuruluşları ve bütün Malatyalılardan destek bekliyor.
Bilhassa basınımıza çok güvenen Elif Avcı, her hafta kendisinin gündemde tutulması halinde bunun çok faydalı olacağını belirtiyor.

Haydi Malatyalılar diyoruz ve Elif Avcı’yı kürsünün zirvesinde görmek istiyorsak hep beraber SMS gönderelim diyoruz.

Oylama

Dikkat; oylama hafta içerisinde de geçerli olacaktır.
http://www.facebook.com/group.php?gid=128410310528
SMS gönderme

Türkiye İçin;
TURKU 116D yazıp 3969 'a gönder
(TURKU’den sonra yarışmacı kodu yazılacaktır)
Rakamdan sonraki harf kodları gönderilen bölgeyi belirtiyor

Akdeniz A
Ege bölgesi E
Doğu Anadolu D
İç Anadolu I
Güneydoğu G
Karadeniz K
Marmara M

Yurtdışı için;
TURKU 116 yazıp ülke SMS numarasına gönder
( Turku den sonra yarışmacı kodu yazılacaktır)

Ülkeler ve SMS Numaraları
================
Türkiye______3969
Irak_________1590
KKTC_______3969
Bosna_______91610702
Fransa_______71004
İsviçre_______543
Belçika______3364
Almanya_____81456
Hollanda_____4999
İngiltere_____81696
Avusturya_____900500600
Danimarka____1919
Yunanistan____54100
Makedonya____141391
Bulgaristan____1924
Azerbaycan____9065

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız