SON DAKİKA
SON DEPREMLER

3 Harfliler 2: Hablis

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:08:20
3 Harfliler 2: Hablis
A- A+ PAYLAŞ

Vizyon Tarihi: 14 Ağustos 2015

Yapımı : 2015 - Türkiye

Tür : Gerilim ,  Korku

Yönetmen : Murat Toktamışoğlu

Oyuncular : Cansu Fırıncı ,  Kısmet Ekin Tekinbaş ,  Ezgi Fidancı

Senaryo : Kemal Kaplanoğlu

Yapımcı :  -

Diğer Adı : 3 Harfliler 2

Film Özeti

2010'da vizyona giren ve yönetmenliğini Arkın Aktaç'ın üstlendiği korku ve gerilim filmi 3 Harfliler: Marid seyircinin yoğun ilgisiyle karşılaşmış ve yaklaşık 140 bin kişi tarafından izlenmişti. Başrollerde Özgür Özberk ve Gülseven Yılmaz'ı izlediğimiz yapım kaybolan bir muskanın ardından genç bir kadına musallat olan br yaratığın dehşetini beyazperdeye taşıyordu. Bu filmde ise mutlu bir ailenin eski ve metruk bir eve taşınmasının ardından hayatlarının bir felakete sürüklenmesi anlatılıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız