SON DAKİKA
SON DEPREMLER

3. İhalede de Alıcı Çıkmadı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Özel İdaresi'ne ait 2 katlı otopark ile 15 işyerinin 3. defa yapılan satış ihalesine talipli çıkmadı.

Malatya Valiliği İl Encümen Başkanlığı tarafından muhammen bedeli düşürülerek 3. defa satışa sunulan İl Özel İdaresi'nin Arapgir Garajı olarak bilinen çevre yolu üzerindeki 2 katlı kapalı otopark binası ile 12 adet dükkan, 1 adet büfe ve 2 adet WC olmak üzere toplam 15 adet işyerinin ihalesine katılım olmadı.

İşyeri daha öncede 1 Ağustos ve 5 Eylül 2006 tarihlerinde 5 milyon 823 bin YTL'ye satışa sunulmuş, ancak talipli çıkmadığı için muhammen bedel 3 milyon 850 bin YTL'ye düşürülmüştü.

İl Özel İdaresi Genel sekreteri Ali Kazgan, işyerlerinin otopark olarak alınmak istenmediği için ihaleye katılımın olmadığını belirterek, ihalenin iptal edildiğini kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız