SON DAKİKA
SON DEPREMLER

3 İlçenin TEOG Şampiyonları

0
Güncellendi - 2017-06-03 03:43:50
3 İlçenin TEOG Şampiyonları
A- A+ PAYLAŞ

Arguvan, Darende ve Kale İlçesi'nde, TEOG sınavında başarı gösteren öğrenciler ödüllendirildi.

ARGUVAN..

Arguvan'da Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş (TEOG) Sınavı'nda başarılı olan öğrenciler ödüllendirildi.

Arguvan Kaymakamlığında yapılan ödül törenine, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Yay, Şube Müdürü Hafız İmer, okul müdürleri, öğrenci velileri ve başarılı öğrenciler katıldı.

Kaymakam Cuma Emeç, törende yaptığı konuşmada, amaçlarının geleceği şekillendirecek öğrencileri bu çalışmalarından dolayı ödüllendirmek, ailelerini ve öğrencilerimizi tebrik etmek olduğunu ifade etti.

Konuşmaların ardından TEOG'da Türkiye birincileri arasına giren 2 öğrenciye tam, 3 öğrenciye yarım ve 6 öğrenciye çeyrek altın hediye edildi.

DARENDE

Darende ilçesinde Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) ikinci dönem sınavında 120 soruyu doğru yanıtlayarak Türkiye birincileri arasında yer alan iki öğrenci İlçe Milli Eğitim Müdürü Fevzi İnce'yi ziyaret etti.

Darende Özel Hacı Naciye Ateş Okulları öğrencisi Ali Delikurt, okul müdürü Mehmet Uçaralp ve Yeniköy Ortaokulu öğrencisi Kerim Dinç, okul müdürü Mehmet Aslan öğretmenleri Doğan Meydan, Rukiye Yıldız Milli Eğitim Müdürü Fevzi İnce'yi ziyaret etti.

Uçaralp ve Aslan'ı tebrik eden İnce, ilçede eğitimde başarı çıtasının her geçen yıl yükseldiğini aktararak, başarılı öğrencileri ve öğretmenlerini tebrik etti.

İnce, Darende'nin eğitimde Türkiye ortalamasının üzerinde bir çıtaya yükseldiğini kaydederek, Delikurt ve Dinç'i TEOG sınavında gösterdiği üstün başarılarından dolayı tebrik etti.

Türkiye birincisi Yağmur Ali Delikurt ve Kerim Dinç de başarılarının en büyük destekçilerinin anne ve babaları başta olmak üzere öğretmenlerinin olduğunu, hedeflerinin ise fen liselerine yerleşmek olduğunu ifade etti.

KALE'DE..

Kale ilçesinde Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş (TEOG) sınavında 120 sorunun tamamını doğru cevaplandıran Hatice Karataş, Türkiye birincileri arasına girdi.

Karataş ile ilçe ikincisi Esma Şimşek ve üçüncüler Nazlı Akkül, Kübra Gürtürk ve Hilal Mum, Kale Kaymakamı Mehmet Güder’i ziyaret etti.

Kale Kaymakamı Mehmet Güder, ilçede ilk kez bir öğrencinin TEOG sınavında 120 sorunun tamamını doğru cevaplandırarak Türkiye birincileri arasında yer aldığını belirterek, "İnşallah sizin bu başarınız diğer öğrencilere de örnek olur." diye konuştu.

TEOG birincisi Hatice Karataş da derslerini hiç aksatmadığını, okuluda dinlediği konuları evde tekrar ettiğini ve bu sayede başarıyı yakaladığını ifade etti.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız