SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'3 İlde Daha PMYO Açılacak'

A- A+ PAYLAŞ

Polis Akademisi Başkanı Vadi Çiçekli, polis okullarında eğitim kalitesini daha da artırmaya çalıştıklarını belirtip 3 ilde daha Polis Meslek Yüksek Okulu açılacağını bildirdi.

Malatya Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Recep Özmen ile birlikte Malatya Valisi Halil İbrahim Daşöz'ü ziyaret eden Polis Akademisi Başkanı Vadi Çiçekli, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Polis okullarında eğitim kalitesini daha da artırmaya çalıştıklarını dile getiren Çiçekli; Kırıkkale, Rize ve Kırşehir olmak üzere 3 ilde daha Polis Meslek Yüksek Okulu açılacağını bildirdi.

Polis Akademileri bünyesinde Türkiye'de 23 Polis Meslek Yüksek Okulu bulunduğunu hatırlatan Çiçekli, 10 araştırma merkezinde polislik mesleğiyle ilgili yenilik ve bilgiler konusunda koordineli çalışıldığını vurguladı.

Çiçekli, Polis Meslek Yüksek Okulu'nda denetleme ve inceleme yapmak üzere Malatya'ya geldiğini dile getirip Vali Daşöz'e Polis Akademisi şilti takdim etti. Vali Daşöz de Çiçekli'ye tepside kuru kayısı hediye etti.

Ziyaret sırasında konuşan Vali Halil İbrahim Daşöz ise, "Geçtiğimiz günlerde kuruluş yıldönümünü kutladığımız Emniyet Teşkilatı önemli görevler üstleniyor. Polislik, zaman içerisinde büyük gelişme ve değişme göstermektedir. Eğitim kalitesi her geçen gün artıyor. Polisin her geçen gün saygınlığı da artıyor" diyerek, Polis Meslek Yüksek Okulları'nda yabancı ülkelerden gelenlerin de eğitim gördüğünü kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız