SON DAKİKA
SON DEPREMLER

3 Kardeş Zanlı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da 3 kardeş hırsızlık yaptıkları iddiasıyla polisçe gözaltına alındı. Bu arada, Malatya'da meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili araştırmalar da polis tarafından sürdürülüyor.

3 KARDEŞ..
Alınan bilgiye göre, Malatya'da özelikle cep telefonu bayilerinde hırsızlık yaptıkları iddiasıyla suçlanan, Batmanlı N.B. (20), F.B. (23) ve E.B. (27) adlı kardeşler, Asayiş Şubesi Yankesicilik ve dolandırıcılık Bürosu ekiplerinin evlerine düzenlediği operasyon sonucunda yakalandılar.

Yakalanan şahısların, işyerlerinde hırsızlık yapılan esnaflarca da teşhis edildiği kaydedildi.

BELEDİYENİN KUMU, CAMİNİN HALISI..
21.30 sıralarında Çöşnük Mahallesi’ndeki bir sokakta onarım çalışması için dökülen kumu traktöre yükleyip götürmeye çalışan 27 yaşındaki A.Y. ve 50 yaşındaki M.Y. adlı şahıslar yakalandılar. Baba oğul oldukları belirlenen iki şahıs, kumu yolda atılı vaziyette görünce ihtiyaçları olması nedeniyle almak istediklerini, hırsızlık amaçlarının bulunmadığını söylediler.

Darende ilçesi’ndeki Uluveren Camii imamı 41 yaşındaki H.E.K., polis merkezini arayarak camiden 2 adet halının çalındığını bildirdi.

DİĞER OLAYLAR..
Atatürk Caddesi’ndeki bir mağazanın müdürü olan 34 yaşındaki Ş.K., polise başvurarak 25 yaşındaki Y.K. adlı şahsın işyeri çalışanlarınca 1 yağmurluk ve 1 gömlek çalarken yakalandığını bildirdi, şahsı teslim etti.

Zafer Mahallesi 1. Sokakta 27 yaşındaki Y.T.’ye ait işyerinin kapısını kırarak giren hırsızlarca 650 lira tutarında sigara ile 250 lira para çalındı.

45 yaşındaki M.A. adlı şahıs, belediye otobüsünden indikten sonra içerisinde 3 adet banka kartının bulunduğu cüzdanının çalındığını fark etti ve polise başvurdu.

İskender Mahallesi’nde 33 yaşındaki A.T. adlı şahsa ait eve öğle saatlerinde yatak odası penceresinden giren hırsız, nüfus cüzdanı ile sürücü belgesinin fotokopisini çaldı.

İsmetpaşa Caddesi’nde 30 yaşındaki A.S.’nin evinin önüne parkettiği 44..570 plakalı otodan 17 adet cep telefonunun çalındığı bildirildi.

Tevfik Temelli Caddesi’nde işyeri bulunan 62 yaşındaki İ.K. de, akşam dükkanını kapatacağı sırada, çekmecede bulunan paralardan 95 liranın çalındığını fark ettiğini bildirdi ve şikayetçi oldu.

YİNE KONTÖR DOLANDIRICILIĞI..
Polise başvuran 25 yaşındaki Y.D., cep telefonuna, 0537..ile başlayan telefondan bir meşrubat şirketinin yarışmasından 10 bin lira para ödülü kazandığına ve bunun için görüşmek üzere verilen bir numarayı aramasına dair mesaj geldiğini, numarayı aradığında 1.250 kontör istendiğini, bu miktarda kontörü gönderdikten sonra dolandırıldığını fark ettiğini bildirdi. Polis araştırmaya başladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız