SON DAKİKA
SON DEPREMLER

3 Kardeşten Hangisi?

A- A+ PAYLAŞ

Çavuşoğlu Mahallesi’ndeki kazada midibüsün çarptığı şahıs öldü. Kazayı 2 kardeş üstlenirken, ihbar telefonu 3’üncü kardeşi de sanık yaptı.

Kaza Çavuşoğlu Mahallesi Boztepe Caddesi Kilise yanında oldu. Midibüs’ün çarptığı 35 yaşındaki A.G. ağır yaralı olarak kaldırıldığı Malatya Devlet Hastanesi’ndeki ilk müdahalesinin ardından gönderildiği Turgut Özal Tıp Merkezi’nde öldü. Kaza yerine giden polis ekibine aracı kendisinin kullandığını söyleyen 43 yaşındaki C.Ö., Sanayi Polis Merkezi’ndeki ifadesinde bu kez sürücünün 24 yaşındaki kardeşi Ö.Ö. olduğunu söyledi. Ö.Ö de polise aracı kendisinin kullandığını öne sürdü. Soruşturma sürerken, araçta muavinlik yaptığı bildirilen 3’üncü kardeş 26 yaşındaki E.Ö.’nün adı da telefon ihbarıyla olaya karıştı. Merkeze telefon eden ve adını vermek istemeyen bir kişi, aracı kaza sırasında ehliyetsiz olan E.Ö. adlı kardeşin kullandığı iddiasında bulundu. 3 kardeş hakkında soruşturma sürüyor.

DİĞER KAZALAR..
Yeşiltepe Adli Tıp Kurumu Caddesi’nde park halinde olan 30 yaşındaki E.E.’ye ait otoya bisikleti ile çarpan 14 yaşındaki A.D. yaralandı.

Fuzuli Caddesi girişi otobüs duraklarında 28 yaşındaki Y.T. yönetimindeki motosiklet ile 34 yaşındaki V.Ö.’nün yönetimindeki belediye otobüsü çarpıştı. Motosiklet sürücüsünün yaralandığı bildirildi.

Çevreyolu’nda 34 yaşındaki M.Ç.’nin yönetimindeki araçla çarptığı 43 yaşındaki G.A. adlı bayan, sürücü tarafından hastaneye kaldırıldı.

Cemal Gürsel Mahallesi’nde 44 yaşındaki D.K.’nın otosuyla çarptığı 8 yaşındaki A.T. adlı erkek çocuk yaralandı.

Karakavak’ta da 22 yaşındaki M.T.’nin yönetimindeki otonun çarptığı 17 yaşındaki E.D. adlı gencin yaralandığı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız