SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'3 Kat Daha Fazla İş Yapıyoruz'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sami Er ve daire birim müdürleri ile beraber, Doğanşehir ilçesindeki köy muhtarlarıyla bir araya gelerek, köylerin sorunları hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Doğanşehir İl Özel İdaresi bakım evinde yapılan toplantıya, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sami Er, Meclis üyeleri ve İl Özel İdaresi birim müdürleri ve muhtarlar katıldı.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sami Er, "Bu toplantılarımız artık geleneksel hale geldi. Yapılan toplantıların verimli geçtiğine inanıyorum. Başka ilçelerden de talepler geliyor. İnşallah oralarda da bu toplantıları yapacağız. Amacımız muhtarlarımızla bir araya gelerek onların sıkıntılarını dinlemek, birim müdürleri ve meclis üyelerimizle beraber belli bir program dahilinde çözüm yolları bulmaktır. Bizler elimizdeki kısıtlı imkanlarla ne kadar fazla iş yapabiliriz diye çalışıyoruz. Sizde takdir edersiniz ki taleplerininiz hepsine birden cevap vermemiz mümkün değil, burada yapılan toplantı neticesinde talepler dikkate alınarak çalışmalarımız başlayacak öncelikli olanlar sıraya göre ele alınacaktır. Köylerimizi gezmeye çalışıyoruz, sorunlarını yerinde görmeye gayret ediyoruz. Fakat takdir edersiniz ki bizim 496 tane köyümüz,1103 tanede mezramız var. Her yere gitme imkanımız olmuyor. Fakat bu köylerimize gitmeyeceğiz anlamına da gelmiyor. İnşallah elimizden geldiği kadar ziyaretlerde bulunacağız. Muhtarlarımız dairemize geliyorlar. Bizlerde sizleri dinliyor mümkün olduğu kadar taleplerinizi halletmeye çalışıyoruz. Fakat görüşemediğimiz muhtarlarımızda oluyor. Bu toplantı vesileyle görüşmüş oluyoruz. Bu toplantılarda problemleri birinci ağızdan dinleyip tespit edilen sorunları halletmeye çalışalım dedik" dedi.

"Kurumsal bir yapı ile disiplinli, planlı programlı çalışmamızla çok işlerin üstesinden geldik" diyen Er, "Geçmişle kıyaslayacak olursak İl Özel İdaresi kaynaklarını kullanarak 3 katı iş yapıyoruz. Mesela geçmiş yıllarda 90-100 kilometre asfalt yapılırken biz şimdiden 300 kilometre asfalt yapımına ulaştık. Aslında planlamamız daha fazla fakat asfalt yapımını olumsuz etkileyen sebepler oldu. Bu sebeplerin başında ham madde temini ve hava şartları gelmektedir" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız