SON DAKİKA
SON DEPREMLER

3. Kata Çıktı Ve..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da bir kişi, işten çıkarıldığı iddiasıyla intihara kalkışınca heyecanlı dakikalar yaşandı.

Edinilen bilgiye göre olay, Devlet Demir Yolları Malatya Müdürlüğü binasının 3. katında meydana geldi. M.T. (44) isimli işçi, işten çıkarıldığı iddiasıyla kendisini 3. kattan atmak istedi. Polisin ikna etmesiyle indirilen işçi, 112 ambulansıyla Beydağı Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Psikolojik rahatsızlığı nedeniyle iş akdinin feshedildiği öne sürülen işçinin son günlerde bunalımda olduğu belirtildi.

Polis tahkikatı sürdürüyor.

DİĞER OLAYLAR
Öte yandan Mücelli Caddesi’nde oturan 25 yaşındaki F.Ö. adlı bayan, işyerindeki sorunlara üzülerek bunalıma girdi ve ilaç içerek intihara kalkıştı. Gece yarısı meydana gelen olaydan sonra F.Ö. hastaneye kaldırıldı.

Melekbaba Mahallesi’nde ise 26 yaşındaki Ş.S. adlı bayan, bunalıma girdiği için 3 avuç dolusu hap yutarak intihara kalkıştı. Annesi tarafından 02.30 sıralarında hastaneye getirilen Ş.S. bunalıma girdiğini söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız