SON DAKİKA
SON DEPREMLER

3. Kattan Otomobilin Üstüne..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da evlerinin 3. katından park halindeki otonun üzerine düşen bir çocuk kafasından yaralandı. Battalgazi'de de karısını dövüp, kızını balkondan attığı öne sürülen bir şahıs gözaltına alındı.

OTOMOBİLİN ÜSTÜNE DÜŞTÜ..
Edinilen bilgiye göre, olay Çavuşoğlu Mahallesi Halit Özkan Un Fabrikası mevkiindeki 3 katlı evin teras katında meydana geldi. Evin teras katında oynayan Ahmet Hakan A. (5) isimli çocuk, aşağı bakmak isterken dengesini kaybederek düştü.

Otomobilin üzerine düşerek kafasından yaralananan ufak çocuk, Devlet Hastanesi'ne kaldırılan tedavi altına alındı.
Görgü tanıkları, çocuğun otomobilin üzerine düşmesi sayesinde kurtulduğunu söyledi.

"KIZIMI BALKONDAN ATTI.."
Öte yandan Battalgazi ilçesinin Dolamantepe Mahallesi’ndeki aile kavgasında anne kız yaralandı, baba gözaltına alındı. 20.00 sıralarındaki olayla ilgili ifadesi alınan 41 yaşındaki B.Ç. adlı kadın, ailevi nedenlerle tartıştığı eşi 44 yaşındaki O.Ç.’nin kendisine tokat attığını, 13 yaşındaki kızı A.Ç.’yi de balkondan aşağıya attığını öne sürdü. Hastaneye kaldırılan A.Ç.’nin durumunun iyi olduğu belirtilirken, gözaltına alınan O.Ç.’nin poliste “susma hakkını” kullanacağını söyleyip ifade vermediği, soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

FOTO: Otomobilin üzerine düşen Ahmet Hakan A. görülüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız