SON DAKİKA
SON DEPREMLER

3 Kez de Malatya'ya Geldi

A- A+ PAYLAŞ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 2009'da 19 ülke gezdi, 125 yabancı heyet ağırladı. Erdoğan'ın en çok gittiği ülkeler 2'şer kez gittiği ABD, Belçika, Libya, İtalya ve Suriye olurken, yurt içinde en çok seyahat ettiği il ise 8 kez ziyaret ettiği İzmir oldu.

Başbakanlık'tan alınan bilgiye göre Başbakan Erdoğan, 2009 yılı içerisinde 112 açılış yaptı. Erdoğan ayrıca, 19 ülkeye toplam 23 kez giderken, 61 ile ise toplam 94 seyahat gerçekleştirdi. Erdoğan Türkiye'de toplam 125 yabancı heyeti ağırlarken, bu heyetlerde 25 cumhurbaşkanı, 5 cumhurbaşkanı yardımcısı, 12 meclis başkanı, 27 başbakan, 15 bakan, 7 genel sekreter, 4 büyükelçi, 4 siyasi parti temsilcisi, 1 CEO, 1 milletvekili, 19 diğer yabancı konuklar, 1 özel temsilci ve 1 konsey başkanı yer aldı.

Erdoğan'ın en çok gittiği ülkeler 2'şer kez gittiği ABD, Belçika, İtalya, Libya ve Suriye oldu. Erdoğan'ın gittiği diğer ülkeler ise Almanya, Arnavutluk, Azerbaycan, Gürcistan, Irak, İsviçre, Libya, Moldova, Pakistan, Polonya, Rusya, Meksika oldu.

Başbakan Erdoğan, yurt içinde ise 61 ile 94 seyahat gerçekleştirdi. Yıl boyunca 8 kez İzmir'e giden Erdoğan'ın diğer ziyaret ettiği iller şunlar:

"Adana, Adıyaman, Afyon (2), Ağrı, Aksaray, Amasya, Antalya (4), Artvin, Aydın, Balıkesir, Bartın, Batman, Bingöl, Bolu, Burdur, Bursa(2), Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Düzce (2), Edirne (2), Elazığ, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep (2), Hatay, Isparta, İzmir (8), Kahramanmaraş, Karaman, Kars, Kastamonu, Kayseri (3), Kırıkkale, Kırklareli, Kırşehir (2), Kocaeli (2), Konya (3), Kütahya (2), Malatya (3), Manisa, Mersin, Nevşehir, Niğde, Ordu, Osmaniye (2), Rize (4), Sakarya (2), Samsun, Siirt, Sinop, Sivas, Şanlıurfa (2), Tekirdağ, Tokat, Trabzon (4), Van, Yalova, Yozgat, Zonguldak."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız