SON DAKİKA
SON DEPREMLER

3. Kez İlik Nakli Olacak

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:09:50
3. Kez İlik Nakli Olacak
A- A+ PAYLAŞ

Malatya eski Milletvekili Namık Hakan Durhan, üçüncü kez ilik nakli olmak için hastaneye yattı.

Türkiyem TV’de Bülent Yalvaç’ın hazırlayıp sunduğu Malatya Görünüm Programı’na katılan TBMM 21. Dönem Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekili Namık Hakan Durhan, “2005 yılından bu yana Ankara’da tedavi görmekteyim. 2 kez ilik nakli oldum. Yine değerlerim bozulduğu için üçüncü bir ilik nakli daha olmam söz konusu. Hakkımızda hayırlısı. Allah bütün hastalara acil şifalar versin” dedi.

“Malatyalıların dualarını istiyorum” diyen Durhan, “Bütün deva dileyen bütün hastalar için ve kendim içinde, bu milletin bütünlüğü içinde dua etsinler. Allah bizim ağzımızın tadını bozdurmasın. Birliğimizi, kardeşliğimizi, huzurumuzu bozdurmasın” ifadelerini kullandı.

Eski Milletvekili Durhan’ın, üçüncü ilik nakli olmak için Ankara İbni Sina Hastanesi’nde tedavi işlemlerine başladığı belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız