SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'3 Kez Talebim Oldu Ama..'

A- A+ PAYLAŞ

Belediye Esenlik Genel Müdürü Osman Furkan (ayaktaki), geçmiş dönemlerde teknik konularla ilgili 3 kez istifasını sunduğunu, ancak bunların geri çevrildiğini bildirdi.

Furkan, gönderdiği açıklamada, Niyazi Doğan tarafından kaleme alınan "Malatya 2007'yi nasıl yaşadı" başlıklı yazıda, kendisiyle ilgili bölümde yeralan iddiaların doğru olmadığını belirtti ve şöyle dedi:

"04.01.2008 Cuma günü sitenizde Niyazi DOĞAN imzasıyla yayınlanan “Malatya 2007’yi Nasıl Yaşadı” başlıklı yazıda Şahsımla ilgili gerçek dışı ve iftira amaçlı yorum yapıldığından açıklama yapılması ve kamuoyunun bilgilendirilmesi zarureti hasıl olmuştur.

Şöyle ki;

Belediye Başkanı Cemal AKIN’a 2007 yılında da bilmem kaçıncı kez istifa sunduğum, “sen bilirsin” cevabı karşısında geri adım attığım hususu gerçek dışıdır. Sn. Belediye Başkanına geçmiş dönemlerde üç kez teknik konularla ilgili istifa talebim olduğu doğrudur. İstifa talebimin üçünde de Niyazi DOĞAN’ın ağabeyi Sn. Memiş DOĞAN’la birlikteydim. Niyazi DOĞAN istifamı sunduğum ortamda bulunmamaktaydı. Ancak bu taleplerim geri çevrilmiş ve göreve devam etmem istenmiştir. Bu talebin sürekli bir tehdit unsuru gibi değerlendirilmesi kasıtlı olup, Belediye Başkanımız Şirket işlemleriyle ilgili konularda bilgilendirilmekte ve mutabakatı alınmaktadır. Ayrıca Belediye Başkan eski yardımcısı Yaşar KÖKSAL’la sık sık görüştüğüm belirtilerek geleceğe yönelik Esenlik Genel Müdürlüğü görevini sürdürme arzum olduğu ima edilmektedir. Göreve başladığım günden itibaren Şirket Müdürlüğünü sürdürme konusunda bir arzum olmamıştır ve bu görev nedeniyle aile fertlerinden ayrı kalmak, Ankara ve Malatya’da iki ayrı evin masrafını karşılamak gibi bir takım maddi ve manevi sıkıntılar yaşadığım bazı çevrelerin malumudur. Bu güne kadar görev yaptığım tüm kurumlarda makam almak için ne kişiliğimden ne de yönetim anlayışımdan taviz vermediğim gibi Kamu da Genel Müdür ünvanıyla görev yapmış bir kişi olarak bundan sonrada her hangi bir kişi veya kuruluşa yakınlaşmak, yatırım yapmak niyetim kesinlikle yoktur.

Sayın Köksal ile göreve başladığım yıldan itibaren yaklaşık üç kez görüşmem olmuştur, bunların ikisi Besta Konaklarının altında açılan market yerinin kiralanması konulu görüşmelerdir. Son iki yıldır herhangi bir yerde karşılaşmamız veya görüşmemiz vaki değildir.."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız