SON DAKİKA
SON DEPREMLER

3 Kişi Bıçakla Yaralandı

A- A+ PAYLAŞ

Üç ayrı olayda bıçaklı saldırıya uğrayan 3 kişinin çeşitli yerlerinden yaralandığı, olaylardan birinin failinin yakalandığı bildirildi.

Başharık Mahallesi’nde bıçaklı kavga ihbarı üzerine giden polisler, 25 yaşındaki M.A. adlı genci ağır yaralı olarak buldular. Yaralı hastaneye kaldırılırken, olayın zanlısı olduğu belirlenen 30 yaşındaki M.K. adlı şahıs gözaltına alındı.

Büyük Mustafapaşa Mahallesi’ndeki kavgada yaralanan 17 yaşındaki F.T. adlı genç, arkadaşları tarafından hastaneye kaldırıldı. İfadesi alınan yaralı, arkadaşları ile Posbıyık Sokaktaki parkta iken yanlarına gelen ve sigara isteyen şahsa tek sigaraları olduğunu söylediklerini, şahsın bu sigarayı zorla almaya çalıştığı sırada kavga çıktığını, kendisinin araya girdiği sırada 16 yaşındaki M.Ç. adlı bu şahsın, bıçakla kendisini yaraladığını ve kaçtığını anlattı. Polis M.Ç.’yi arıyor.

Sivas Caddesi’nde 13.00 sıralarında yürümekte olan 16 yaşındaki M.C.Y. adlı genç bıçaklı saldırıya uğradı. Polise ifade veren M.C.Y., yolda yürürken tanımadığı 18-20 yaşlarındaki bir şahsın “Neden kabadayılık yapıyorsun?” demesi üzerine bu kişiyle tartıştıklarını, şahsın sol solundan kendisini bıçakla yaralayıp kaçtığını anlattı. Polis saldırganı belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

Kernek Mahallesi’ndeki bir evde çıkan kavgada da 37 yaşındaki A.K. adlı kadın yaralandı. A.K. polise verdiği ifadede, 7 yıl önce boşandığı, ancak birlikte yaşadığı eski eşi 41 yaşındaki A.E.B.’nin kendisini döverek yaraladığını söyledi. Şahıs yakalandı.

Ferhadiye Mahallesi’nde de park etme yüzünden 32 yaşındaki T.A. ve kardeşi 30 yaşındaki Y.A. ile 28 yaşındaki T.T. ve 31 yaşındaki H.U. arasında kavga çıktığı, şahısların birbirlerini dövdükleri bildirildi.

İstasyon Virajı’ndaki olayla ilgili ifadesi alınan 44 yaşındaki N.B., 44..801 plakalı otosuyla Çevreyolu üzerinden havaalanı yönüne giderken, eski Altın Kayısı Oteli önüne geldiğinde, dikkatsiz oto kullanan 34..3352 plakalı oto sürücüsünü uyardığını, şahsın aracından inerek gelip sol gözüne yumruk attığını, sonra da gittiğini polise anlattı. Polis İstanbul plakalı otonun sürücüsünün kimliğini belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

Melekbaba Mahallesi’nde de 31 yaşındaki A.Y. adlı kadın, 27 yaşındaki kocası M.Y. ile kavga etti. A.Y. ifadesinde, geçim sıkıntısı yüzünden eşiyle tartıştıklarını, daha sonra mutfaktan bıçağı alan kocasının kendisine zarar vermeye başladığını, engel olmak isterken kendisinin de sol elinden yaralandığını bildirdi.

23.30 sıralarında polise başvuran 29 yaşındaki F.Y. adlı şahıs da, N.D. adlı kişiye 900 lira borcunun olduğunu, bu şahsın kaynı olarak bildiği, adını ve adresini bilmediği birinin evine geldiğini, Zaviye Mahallesi’nde yürürken kendisini dövüp tehdit ettiğini, cebinden çıkardığı senede 2.000 lira yazıp kendisine imzalattığını, korktuğu için senedi imzaladığını öne sürdü. Polis şahsı belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız