SON DAKİKA
SON DEPREMLER

3 Kişi Tabancayla Vuruldu

A- A+ PAYLAŞ

Akpınar'daki bir kahvehanenin önünde bir kişi, Pütürge ilçesinin Bakımlı Köyünde ise iki kişi tabancayla vurularak yaralandılar.

Yeni Hamam Mah. Akpınar Cad. 2.Aradaki kahvehanenin önünde, saat 21.30 sıralarında tabancayla yaralanan 36 yaşındaki Ömer Gürsoy, Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırıldı. Olayla ilgili ifade veren yaralı şahsın amcası Hilmi Gürsoy, oğlu ile aralarında husumet olan Gökmen K.adlı şahısla tartışırken, tartışmaya yeğeninin de katıldığını, şahsın yeğenini tabancayla vurduğunu söyledi. Polis, olaydan sonra kaçan Gökmen K.adlı şahsı arıyor.

PÜTÜRGE'DE..
Öte yandan Pütürge ilçesinin Bakımlı Köyü'nde de su anlaşmazlığı yüzünden 27 yaşındaki Mehmet Yıldırım ve 38 yaşındaki Murat Karakaş, 61 yaşındaki Nurettin Ç.adlı şahıs tarafından tabancayla açılan ateş sonucu ayaklarından yaralandılar. Nurettin Ç.'nin olay sırasında 5-6 el ateş ettiği, Yıldırım'ı sol dizinden, Karakaş'ı ise sağ kasığından yaraladığı, yaralıların Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırıldıkları bildirildi. Jandarma olaydan sonra kaçan zanlıyı arıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız