SON DAKİKA
SON DEPREMLER

3 Kişi Tutuklandı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da alacak-verecek meselesi nedeniyle Kaleşnikof marka silahın da kullanıldığı silahlı çatışmaya karışanlardan 3'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Malatya'da bir oto kiralama işinden dolayı İsmetiye Mahallesi'nde meydana gelen ve Kaleşnikof marka silahın da kullanıldığı olayla ilgili olarak Asayiş Şubesi Cinayet Bürosu ekiplerince yapılan çalışmada olaya karışan toplam 8 kişi kısa sürede yakalanarak gözaltına alınmıştı.

"Korku ve panik yaratacak şekilde ateş etme", "adam öldürmeye tam teşebbüs", "yağma" iddiasıyla adliyeye sevk edilen şüphelilerden İ.F. B.F. İ.H.İ., S.K. ve G.D. cumhuriyet savcılığınca tutuklanmaları istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk edilirken, 3'ü ise serbest bırakıldı.

Mahkeme ise İ.F. B.F. İ.H.İ. adlı şahısların tutuklanmalarına ve S.K. ile G.D.'nin ise tutuksuz yargılanmalarına karar verdi. Tutuklanan 3 kişi Malatya E Tipi Cezaevi'ne konuldu.

Bu arada, olayda Kaleşnikof marka silahı kullandığı iddia edilen M.K. adlı şahsın ise polis ekiplerince arandığı kaydedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız