SON DAKİKA
SON DEPREMLER

3 Kişinin Öldürüldüğü Olayla İlgili 1 Tutuklama

A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da 3 kişinin ölümüyle sonuçlanan bir berber dükkanına silahlı saldırı ve sonrasında çıkan çatışmada yaralanan, ölenlerden 2'sinin kardeşi olan ve olayda da yaralanan bir kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay, Ramazan Bayramı arefe günü  24 Haziran Cumartesi gecesi saat 23.30 sularında, Akpınar Mahallesi’nde Turfanda Sokak girişinde meydana gelmişti. İddiaya göre; Adnan Biçer adlı şahıs, pompalı tüfek ile berber dükkanının önce camlarından, sonra da kapıdan içerdeki dükkan sahibi ve kardeşlerine ateş açmış, dükkanın içinden de tabanca ile Biçer’e ateş açılmıştı.

Olay sonucunda; ağır yaralanan Adnan Biçer ile dükkan sahibi Şükrü Tura ile kardeşleri Mehmet ve Ramazan Tura ağır, dükkanında müşteri olarak bulunan Süleyman Güden ise omuzundan hafif şekilde yaralanmıştı. Ambulanslar ile hastanelere kaldırılan yaralılardan Adnan Biçer Turgut Özal Tıp Merkezi’nde, Ramazan ve Şükrü tura kardeşler ise Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tüm müdahalelere rağmen hayatlarını kaybetmişti.

Ölen Ramazan ve Şükrü Tura’nın kardeşi olan ve olayda yaralanan Mehmet Tura, Turgut Özal Tıp Merkezi’nde tedavisinin ardından taburcu edilince Asayiş Şubesi ekiplerince gözaltına alındı. Soruşturmanın tamamlanmasının ardından Adliyeye sevk edilen Mehmet Tura, Sulh Ceza Hakimliğince yapılan sorgusunun ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.  Mehmet Tura, olayda ölen Adnan Biçer’e tabanca ile ateş açarak ölümüne sebebiyet vermek iddiasıyla suçlanıyor.

3 kişinin ölümü ve 2 kişinin de yaralanması ile sonuçlanan olay sonrasında polis ekiplerince 1 adet pompalı tabir edilen av tüfeği ile 1 adet tabanca ele geçirilmişti. Olayın; Adnan Biçer ile olayda yaralanıp tutuklanan Mehmet Tura arasında uzun bir süreden beri devam ettiği bildirilen “Özel nedenli” husumetten kaynaklandığı iddia ediliyor.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız