SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"3 Konak Daha Yapılacak"

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:00:50
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Salköprü Mahallesi'nde yapımı devam eden 'Semt Konağı'nda incelemeler yaptı. Başkan Yardımcıları Hasan Atay ve Alican Bozkurt’un da eşlik ettiği incelemelerde, Başkan Çakır'a çalışmalarda gelinen durum ile ilgili bilgiler aktarıldı. 
 
Belediye Başkanı Çakır yaptığı değerlendirmede, "800 metrekarelik alan üzerine kurulan semt konaklarının içerisindeki atölyeler, sınıflar ve internet odası nedeniyle çok amaçlı olarak kullanılabilecek. Semt Konaklarında, sosyal ve kültürel etkinliklerin yanı sıra ilk ve ortaöğretim öğrencilerine yönelik çeşitli kurslar verilecek. Yeşiltepe, Melekbaba, Salköprü Mahalleleri Semt Konaklarının yanısıra Özalper, Fırat ve Çarmuzu Mahallelerine de Semt Konakları yapılması için çalışmalarımız devam ediyor” ifadelerini kullandı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız