SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'3 Köprü Tamamlandı'

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:29:23
'3 Köprü Tamamlandı'
A- A+ PAYLAŞ

Pütürge ilçesinedeki Tepehan Mahallesi'nde (beldesi) yapılmakta olan 5 köprüden 3'ünün inşaatı tamamlandı, 2 köprünün inşaatı ise devam ediyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada; "Büyükşehir Belediyesi'nin Pütürge genelinde sürdürdüğü çalışmalar kapsamında bu yıl içinde inşaatına başlanan 5 köprüden Taştepe – Korkmazlar ve Yeşildere ile Civan Mahallelerini grup yoluna bağlayacak 3 köprünün inşaatı tamamlandı.   Yapımı tamamlanan köprülerin her iki yanında yol düzenleme ve asfalt çalışmaları ise devam ediyor.  Alireş Çayı üzerine yapılan 2 adet köprü Taştepe ve Korkmazlar Mahallesi ile Yeşildere Mahallesini Tepehan grup yoluna bağlarken; Yeşildere üzerine yapılan köprü ise Civan Mahallesini aynı şekilde Tepehan grup yoluna bağlıyor." denildi. 

"Huri-Yeşildere Mahallesi ile Sezerler- Tepehan bölgesine yapılan köprülerin ise inşaat çalışmaları ise yoğun bir şekilde sürdürülüyor." denilen açıklamada da sonra şu ifadelere yer verildi; "Özellikle kış aylarında ulaşımın çok zor sağlandığı bu bölgede, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan köprüler ulaşımın daha güvenli bir şekilde yapılmasını sağlamış olacak. "

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız