SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"3 Kupa 44 Madalya Getirdiler"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:38:19
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Su Sporları Kulübü yöneticileri ve sporcuları, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti. Başkan Gürkan, Türkiye Sutopu Federasyonu tarafından düzenlenen bölge şampiyonasında dereceye giren sporcuları,  Belediye Meclisi Toplantı Salonu’nda ağırladı.

Türkiye Sutopu Federasyonu tarafından düzenlenen bölge şampiyonasında Büyük Erkeklerde bölge şampiyonu olan Malatya Su Sporları Kulübü, kızlarda bölge ikincisi ve küçük erkeklerde bölge üçüncüsü oldu. 3 kupa ve 44 madalya ile Malatya’ya dönen Malatya Su Sporları Kulübü yöneticileri ve sporcuları, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret ederek, şampiyona hakkında bilgiler verdi. Ziyarette konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, sporcuların gösterdiği başarıdan dolayı sporcuları kutlayarak, “Sizler Malatya’mızı en güzel şekilde, hem Malatya’mızda hem bölgemizde temsil ettiniz. Sizleri bu temsil noktasında, bu duruma getiren başta teknik ekibimize, öğretmenlerimize, hocalarımıza, teşekkür ediyorum. Sizler onlardan aldığınız direktifi en güzel şekilde yerine getirdiniz. Öncelikle Malatya birincisi, daha sonra bölge birincisi oldunuz ve bu bölge birinciliği şerefini ve sevincini hem bizlere, hem Malatya’mıza, hem Battalgazi’mize kavuşturdunuz ve Battalgazi’mizle birlikte Malatya’mızla birlikte bu birincilik sevincine ortak olduk. Bize su sevinci, bayramla birlikte yaşatan bu güzel çocuklarımızı tebrik ediyorum. Öğretmenleri ve teknik ekibi de kutluyorum. Yöneticileri de tekrar tebrik ediyorum. Hakikaten bu çocuklarımıza verilen emek boşa gitmemiş ve karşılığını da neticesinde bayramla birlikte bizlere bayram yaşatmışlar. Malatya su sporlarında hakikaten Malatya’mızın ve Battalgazi’mizin yüzünü ağartacak güzel bir başarıya imza atmışlar. 3 kupa, 44 tane madalya getirdiler. Yani Kurban Bayramı ile birlikte Malatya’mıza ve Battalgazi’mize yeni bir bayram yaşattılar” diyerek, sporcuları kutladı. 

Başkan Gürkan’ın konuşmasının ardından Bölge birinciliği kupası, Başkan Gürkan’a verildi. Başkan Gürkan’da sporculara çeşitli hediyeler verdi. 

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız