SON DAKİKA
SON DEPREMLER

3 Kurşun 15 Bıçak Yarası Var

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:36:25
3 Kurşun 15 Bıçak Yarası Var
A- A+ PAYLAŞ

Silahlı ve bıçaklı kavga sonucunda yaralanan şahısın vücudunda 15 bıçak ve 3 adet kurşun yarası olduğu tespit edilirken, olayın şüphelisi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Merkez Dabakhane Mahallesi Arasa Sokak içinde geçtiğimiz Pazartesi akşamı meydana gelen olayda, tabanca ve bıçaklı saldırı sonucunda Mehmet Aslan adlı şahıs yaralanmıştı. Malatya Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak yoğun bakımda tutulan yaralı şahısın vücudunda 15 bıçak darbesi ile 3 kurşun yarası olduğu belirlendi.

Olaydan sonra suç aleti tabancayı olay yerindeki bir Tekel bayisine atarak kaçan şüpheli Orhan T. bir süre sonra Asayiş Şubesi Cinayet Bürosu ekiplerince, yaralı halde  yakalanmıştı. Orhan T.’nin  ayağından hafif şekilde  tabanca kurşunuyla yaralanmış olduğu öğrenildi.

Tedavisinin ardından Asayiş Şubesi'nde sorgusu yapılan, dün akşam saatlerinde de adliyeye sevkedilenOrhan T., tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bu arada, Mehmet Aslan'ın yoğun bakımda tedavisinin sürdüğü bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız