SON DAKİKA
SON DEPREMLER

3. Lig İçin Çalışmaya Başlamış!

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 3. Lig'den Bölgesel Amatör Futbol Ligi'ne düşen Malatyaspor'da kulüp başkanı Mustafa Korkmaz, Spor Toto 3. Lig'e tekrar çıkmak için çalışmalara başladıklarını bildirdi.

Korkmaz, mevcut kadrolarını güçlendirmek adına çeşitli plan ve programlar yaptıklarını kaydederek, "Mevcut kadromuzu güçlendirmek adına futbolcu seçmeleri yapacağız. İstanbul, Ankara ve İzmir'de futbolcu seçmelerine yönelik çalışmalara başladık. 11 Haziran İtibariyle futbolcu seçmelerimize başlayacağız" dedi.

Almanya 2. ve 3. Lig'lerinden birkaç gurbetçi futbolcuyla görüştüklerini ifade eden Korkmaz, "Geçtiğimiz sezon transferin önü kapalı olduğu için daha önceden görüştüğümüz gurbetçi futbolcularımızla anlaşma yapamamıştık. Bu sezon Almanya 2. ve 3. Lig'lerinden 5 gurbetçi futbolcu ile büyük oranda anlaşma sağladık. Bunun yanında mevcut kadromuzdaki futbolcularla da görüşmelerimize başladık. 3 Temmuz'da takımı Malatya'da toplamayı planlıyoruz" diye konuştu.

Korkmaz, teknik direktör arayışlarının sürdüğünü de belirterek, "Teknik direktör arayışlarımız şuanda devam ediyor. Bunu yanında Ercüment Kurt ve Rıza Açıkgöz hocalarımızla da devam etmek istiyoruz. Teknik direktör konusunu en kısa zamanda netliğe kavuşturacağız" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız