SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"3. Lig Maçları da Oynanabilecek"

0
Güncellendi - 2016-10-19 21:28:20
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı, Yeşiltepe’de yenilen 1 nolu sahada incelemede bulunarak, “Sahamızda BAL Ligi maçlarının yanı sıra üçüncü lig maçları da oynanabilecek” dedi.

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı Yeşiltepe 1 nolu futbol sahasında incelemelerde bulundu. Fındıklı, yapılan çalışmalar hakkında müteahhit firma yetkililerinden bilgi aldı.

İncelemede bulunduktan sonra gazetecilere açıklama yapan Fındıklı, “İlimiz amatör futbolunun kalbinin attığı yer olan Yeşiltepe’de 3 adet futbol sahasına ulaştık, 1 adet de engelli futbol sahası inşa ediyoruz. Ancak sahalarımızdan en önemli olan ve BAL liglerini icra ettiğimiz 1 nolu futbol sahamız komple zemin değişikliği, drenaj ve sentetik kaplama dahil gerçekleşmektedir. Ayrıca tel örgü sistemi, sporcu ısınma yerleri, ek tribün yapımı gibi işlemler son hızla devam etmektedir. Şuan yapılan çalışmalar yüzde 60 seviyelerine gelmiş bulunmaktadır. Tesis bittiğinde ses yayın cihazları, elektronik skor board ve kamera sistemleri gibi teknik alt yapıları da tamamlanacak ve tesislerimiz hem BAL liglerine hem de 3.ncü lig müsabakalarının oynanacağı standartlara ulaşmış olacaktır” dedi.

Fındıklı, 1 nolu sahada yapılan yenileme çalışmalarının yanı sıra ampute futbol sahasında da çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirterek, “Engelliler için yaptığımız tesis ise ayrı olarak müstakil tribünlü, tel örgülü ve soyunma odalı olacak. Ayrıca hem 1 nolu stat tribünü hem 2 nolu stat tribünü seyircileri için Erkek, Bayan ve Engelli WC ve lavaboları da yapılmakta olup bundan böyle ilimizde yapılacak müsabakalar da hem sporcu, hem seyirci hem de seyircilerin kullanacağı alanlar titizlikle hazırlanıp hizmete açılacaktır. Malatya’mıza hayırlı olsun” diye konuştu.

Fındıklı’ya incelem gezisinde Tesisler Şube Müdürü Ahmet Yücel’de eşlik etti.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

sahha

 

saha2

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Ali Basri Tezel (7 yıl önce)
    3. lig maçları oynanması için öncelikle 3. ligde bir takım olmalı. Bu konuda çok başarısız olduk.
    0
    0
    Yanıtla