SON DAKİKA
SON DEPREMLER

3. Lig Terfi Grupları Belirlendi

A- A+ PAYLAŞ

3. Lig terfi maçlarının yapılacağı grup merkezleri belirlendi.

3. Lig Grup maçlarında İl Özel İdarespor Diyarbakır'da, Demirspor ise Şanlıurfa'da Malatya'yı temsil edecek.
Müsabakalar öncesinde İl Özel İdarespor Antrenörü Doğan Sarmış ve Demirspor Antrenörü Feridun Yıldız, takımların durumlarını değerlendirdi.

Demirspor Antrenörü Feridun Yıldız, grup maçlarında Malatya'yı en iyi şekilde temsil etmeye çalışacaklarını ifade ederek, "2 takımımıza da başarılar diliyorum. Demirspor olarak bizim kuramız Şanlıurfa'ya çıktı. Takımları iyi ya da kötü olarak ayırt etmek çok zor. Eleme usulüyle karşılaşmalar oynanacak. Bu nedenle her takımın şansı eşit. Grupların zoru ya da kolayı yok. Gidip, orada mücadele edeceğiz. Elimizden geleni yaparak, Malatya'yı en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz" dedi.

İl Özel İdarespor Antrenörü Doğan Sarmış ise, "Kura çekimiz pekte önemli değil. Hazırlıklarımız iyi gidiyor. Diyarbakır'da grup müsabakalarına çıkacağız. Gruptaki diğer takımları tam etüt edemedik. Biz, iyi bir takımız ve hedefimiz bu gruptan çıkmak" diye konuştu.

5-9 Mayıs tarihlerinde Diyarbakır'da 3. Lig terfi grup maçlarına çıkacak olan İl Özel İdarespor; Van Başkalespor, Adıyaman Belediyespor, Batman Binatlıspor, Mardin Kızıltepe Belediyespor, Siirt Gençlerbirliği, Tunceli Dersimspor ve Şanlıurfa'dan gelecek takımlarla mücadele edecek.

Demirspor ise, Şanlıurfa'da 12-16 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek grup müsabakalarında; Diyarbakır, Osmaniye, Hatay, Gaziantep, Kahramanmaraş ve Adana'dan gelecek 2 takımla mücadele edecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız