SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'3 Maç da Çok Önemli'

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatya Spor'da teknik direktör Cafer Aydın, Çorumspor'u yenerek, Play-off'u garantilemek istediklerini söyledi.

Aydın, iyi bir galibiyet serisi yakaladıklarını belirterek, Çorumspor ve Gebzespor maçlarını kazanarak, Beypazarı Şekerspor karşılaşmasına Play-off'u garantilemiş olarak çıkmak istediklerini kaydetti. Çorumspor maçının diğer maçlardan farklı olmadığını ve aynı ciddiyetle hazırlıkların devam ettiğinin altını çizen Aydın, "Önümüzde 3 tane çok önemli maç var. Bunlardan birincisi Çorumspor karşılaşması, Çorumspor maçından sonra sahamızda Gebzespor ile karşılaşacağız. Gebzespor karşılaşması kolay gibi görünüyor ama en zor maçlarımızdan bir tanesi olacak. Play off'u garantilemek istiyoruz. En azından son haftaya play off'u garantilemenin rahatlığıyla girmek istiyoruz. Bu nedenle Çorumspor maçının diğer maçlardan bir farkı yok. Hedefimiz galibiyet serisini sürdürmek. İnşallah Çorum'dan da istediğimiz 3 puanla döndüğümüz takdirde, play off'a gitmek istiyoruz" dedi.

"KENDİ İŞİMİZİ YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ"
Grupta her takımın bir hedefinin olduğunu ve bu hedef doğrultusunda maçlara çıktıklarını belirten Aydın, "Play off, Çorumspor maçı sonrası da netlik kazanabilir, son haftaya da kalabilir. Çünkü her takım puan kaybedebiliyor. Hiç ummadık takımlar puan alabiliyor. Ligin alt tarafı çok karışık, üstte de birkaç takım play off hedefini sürdürüyor. En azından biz Çorumspor'u yenip, kendi işimizi garantileyerek, son 2 haftaya girmek istiyoruz. O yüzden bizim diğer takımlarla çok fazla işimiz yok. Biz kendi işimize bakıyoruz. Kendi işimizi yapmaya çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

"ÇORUMSPOR MAÇI İZİN ÖZEL OLARAK YAPTIĞIMIZ BİR ŞEY YOK"
Aydın, Çorumspor maçının diğer mücadelelerden farklı olmadığını kaydederek, "Özel bir şey yaptığımız yok. Ben göreve geldiğimde 13 puan fark vardı. O dönemde bile futbolcularıma, "Çıkın futbol oynamaya çalışın, futbolun gereklerini yerine getirin. Skor önemli değil; sizler mağlupta olsanız, ben sizinle gurur duyacağım. Sizin hocanız olmaktan dolayı ayrı bir mutluluk duyacağım. Futbol'un gereklerini yerine getirirseniz, istediğiniz skoru yakalarsınız" demiştim. Çorumspor maçı da bunlardan bir tanesi. Puan çok önemli ama iyi futbol oynadığınız zaman karşılığını alıyorsunuz. Hiçbir maça bugüne kadar "İlla yeneceğiz" diye çıkmadık. Biz futbol oynamak ve oynadığımız futboldan zevk almak için çıktık. Çorumspor karşılaşması da çıkıp, futbol oynayacağımız, o 1,5 saati iyi değerlendireceğimiz bir müsabaka olacak" diye konuştu.

"TAKIMI SÜPER LİG'E TAŞIMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ"
Yeni Malatya Spor'u Süper Lige taşımak için çalıştıklarını ifade eden Aydın, "Malatya şehri benimde futbol oynadığım dönemlerde Süper Lig görmüş, başarılara alışmış. Malatya'nın takımı Yeni Malatya Spor'un bu ligde olması hakikaten bizleri de üzüyor. Başkanımızla 2-3 yıllık bir projemiz var. İnşallah bu projeyi sonuna kadar devam ettirebiliriz. Amacımız 2-3 sene içerisinde takımımızı Süper Lige taşımak. Onun için 24 saat çalışıyoruz. Bütün varlığımızı yoğumuzu, emeğimizi, beynimizi, gücümüzü bu yönde kullanıyoruz. İnşallah istediğimiz plan ve proje doğrultusunda ilerleyebilirsek, takımımızı en güzel yerlere getireceğiz" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız