SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'3 Maç Kaderimizi Belirleyecek'

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'da kulüp başkanı Mehmet Emin Katipoğlu, play-off'a kalacaklarına yürekten inandıklarını söyledi.

Katipoğlu, takım olarak şansız maçlar kaybettiklerini ifade ederek, "Bu takıma başından beri sonuna kadar güveniyorum. Bunu sezon başından beri söylüyorum. Şansız maçlar kaybettik. Ancak herkesten zamana ve sabır istemiştik. Haklı olduğumuz yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Vedat hocayla birlikte futbolcularımızın bu işi başaracaklarına yürekten inanıyoruz. Vedat hoca ve futbolcularla sık sık görüşüyorum. İnanılmaz derecede istekliler. İşimizin çok zor olduğunun farkındayız. Ancak hedefe ulaşmak için özveriyle çalışıyoruz" dedi.

"EMEKLERİMİZİN KARŞILIĞINI ALMAK İSTİYORUZ"
Birbirinden zorlu karşılaşmalar oynayacaklarını kaydeden Katipoğlu, "Bundan sonraki 3 hafta bu takımın kaderini belirleyecek. Akçaabat Sebatspor ile deplasmanda karşılaşacağız. Daha sonra sahamızda Bugsaşspor ile oynadıktan sonra Sarıyer deplasmanına gideceğiz. Alacağımız sonuçlar yerimizi belirleyecek. Dikkatli olmamız gereken bir sürece giriyoruz. Yönetim ve teknik heyet üzerine düşeni yapıyor. Takımı hazırlamak için her şeyi seferber ettik. Emeklerimizin karşılığını almak istiyoruz" diye konuştu.

"PLAY OFF'A KALACAĞIMIZA YÜREKTEN İNANIYORUM"
Katipoğlu, play off'a kalacaklarına inandıklarını belirterek, "Takımın play off'a kalacağına yürekten inanıyorum. Türkiye kupasında ortaya koyduğumuz futbol ve sonuçlarla üzerimizdeki yük arttı. Bunun da farkındayız. Özellikle Fenerbahçe galibiyetiyle her kesimden destek aldık. Herkese teşekkürler. Bu sayede unutulmakta olan Malatya spor markasını yeniden hatırlattık" şeklinde konuştu.

"SES GETİRECEK BİR TAKIMIZ"
İyi bir kadro kurduklarını ifade eden Katipoğlu, Bizim asıl rakibimiz ligdeki takımlardır. Lig maçlarına motive olmak için mücadele ediyoruz. Tabi ki bu maçlarında moral etkisi oldu. Oyuncular daha iyi kenetlendi. Mevcut kadrodan 5-6 oyuncumuzu izliyorlar. Çok iyi bir kadromuz var. Devre arası yaptığımız takviyeler bu sezon ve gelecek sezon için takımın iskeletini oluşturacak. 2. lige kalırsak kadromuz hazır. Birkaç takviyeyle ses getirecek bir takım oluruz" dedi.

Katipoğlu, Akçaabat Sebatspor maçının zorlu geçeceğini belirterek, "Bu takım, zorlu maçları kaldırabilecek bir kapasiteye sahip. Açık futbol oynayan kazanmak isteyen takımlara karşı iyi oynuyoruz. Sebatspor da kazanmak isteyen bir futbol oynarsa işimiz kolay olur. Hoca değişikliği onlarda moral olabilir. Onlarda bizde kazanmak istiyoruz" diye konuştu.

"MALATYA SPOR CAMİASINA LAYIK OLMAYA ÇALIŞIYORUZ"
Malatya spor camiasının her zaman desteğini beklediklerini kaydeden Katipoğlu, "Malatya spor, taraftar ve camiasının desteği bizim için büyük önem taşıyor. Özellikle taraftar derneğine yaptığı açıklama ve verdikleri destekten dolayı çok teşekkür ediyoruz. Son haftalarda taraftar sayısı arttı. Bu bizi çok mutlu ediyor. Herkesin bilinçli olmasını istiyoruz. Yeni kurulan bir takımız. Elimizden geldiğince Malatya spor camiasına layık olmaya çalışıyoruz. İyi şeyler yapıyoruz. Yenilgide olabilir ama
taraftarlarınız bizi her zaman desteklesin" şeklinde konuştu.

Katipoğlu, takımın iyi bir hava yakaladığını belirterek, "Takımda çok iyi bir arkadaşlık ortamı var. Doğal olarak bu da hem değişen futbol tarzını getirdi. Hem de saha sonuçlarına yansıdı. Teknik heyet ve futbolcular arasında çok iyi bir uyum var. Bu havayla beraber Malatya spor camiasını mutlu edecek sonuçlar almak için gece gündüz demeden çalışıyoruz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız