SON DAKİKA
SON DEPREMLER

3 Maçta Krediyi Cömertçe Tükettiler

0
Güncellendi - 2016-12-05 18:34:16
3 Maçta Krediyi Cömertçe Tükettiler
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig’de geride kalan 3 hafta sonunda 8 puan kaybeden Yeni Malatyaspor kredisini tüketti. Sarı kırmızılılar, rakiplerinin puan kaybettiği haftada eline geçen avantajı kullanamazken, puan farkı bir anda 1’e indi.

TFF 1. Lig’de 26 puanla lider durumda bulunan Yeni Malatyaspor, ligde geride kalan 3 haftada sadece 1 puan kazanabildi. Üç haftada 8 puan kaybederek büyük hayal kırıklığı yaşayan Malatya ekibi, son 3 maçta 2 mağlubiyet, 1’de beraberlik aldı.

Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan ve 10 haftalık süreçte 25 puan toplayan sarı kırmızılılar, 11’nci hafta Eskişehirspor deplasmanında aldığı mağlubiyetin ardından sahasında Giresunspor ile berabere kaldı. 13’üncü hafta konuk olduğu Göztepe karşısında özellikle maçın ilk yarısında hiçbir varlık gösteremeyen Yeni Malatyaspor, 13 hafta sonunda 26 puanda kaldı. Sarı kırmızılılar, 13 hafta sonunda liderliğini sürdürdü ancak ikinci sırada yer alan Göztepe ile arasındaki puan farkı 1’e indi.

GÖZTEPE VE ESKİŞEHİRSPOR HAFTAYI 3 PUANLA KAPATTI

Yeni Malatyaspor ve Boluspor’un 3 puan kaybettiği haftada Göztepe ve Eskişehirspor avantajı iyi değerlendirdi.

İzmir Bornova Stadı’nda oynanan karşılaşmada Yeni Malatyaspor’u Mehmet Umut Nayir ve Adis Jahovic’in golleriyle 2-0 mağlup eden Göztepe, Yeni Malatyaspor ile arasındaki puan farkını 4’ten 1’e indirmeyi başardı.

Boluspor’un sahasında Balıkesirspor’a son dakikadaki penaltı golüyle 3-2 yenildiği haftada, Mersin İdmanyurdu’nu 6-0 yenerek, önemli bir 3 puan alan Eskişehirspor ise zirvede bir adım daha yaklaştı.

Ligde 13 hafta sonunda 22 puan toplayan Eskişehirspor, üçüncü sıradaki Boluspor ile arasındaki puan farkını 1’e indirirken, zirveyle arasında 4 puan fark kaldı.

YENİ MALATYASPOE YENİLDİĞİ MAÇLARDA GOL ATAMIYOR

Yeni Malatyaspor, TFF 1. Lig’de 13’üncü haftada deplasmanda Göztepe’ye 2-0 yenildi ve bu sezon üçüncü mağlubiyetini almış oldu.

Sarı kırmızılılar, bu sezon şimdiye kadar almış olduğu 3 mağlubiyetin hepsini deplasmanda aldı. İç sahada mağlubiyet yüzü görmeyen Malatya ekibi, deplasmanda 7 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik, 3 mağlubiyet aldı ancak dış sahada 10 puanla en çok puan toplayan takım oldu.

Yeni Malatyaspor’un deplasmanda kaybettiği 3 karşılaşmada ise ilginç bir istatistik ortaya çıktı. Sarı kırmızılılar, dış sahada kaybettiği 3 maçta da gol atma başarısı gösteremedi.

Ligin beşinci haftasında deplasmanda yine bir İzmir ekibi Altınordu’ya 1-0 kaybederek, ligdeki ilk mağlubiyetini alan Yeni Malatyaspor, 11’inci haftada Yeni Eskişehir Stadı’nda Eskişehirspor’a 2-0'la boyun eğdi. Sarı kırmızılılar, Göztepe’ye de 2-0 kaybetti.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

ymsksm16

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

25 yorum yapılmış

  • mehmet (7 yıl önce)
    oynanan futbola bakıyorum bide puan cetveline bakıyorum bu takım bukadar puanı nasıl almış vallahi şaşıyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Enes (7 yıl önce)
    Ertac 10 numara kaleci hocam cikart şu hakanı kaleden
    0
    0
    Yanıtla
  • yusuf (7 yıl önce)
    ben takımımızın tekrardan bir seri yakalayacağına inanıyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyup (7 yıl önce)
    bu taraftar sdece olumlu olmalı
    0
    0
    Yanıtla
  • alimp44 (7 yıl önce)
    İlk haftalardaki takım oyunu kaybolmuş bireysel oyunla bazen skora gidilsede istikrar yok. Göztepe ve Eskişehir mükemmel gidiyor. Ligde bizi zorluyacak başka takım olmasada ligi 3. sırada bitireceğimiz kanaatındayım. Devre arası defansa ve orta sahaya 1'er oyuncu transfer edilip takım oyunu salanırsa ligi lider olarak bitirebiliriz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali memet (7 yıl önce)
    Olmaz mümkün değil şampiyon gibi oynayamayan bir takım mefta dir başsağlığı diliyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa k (7 yıl önce)
    YAV ARKADAŞ HERKES KALECİ DİYO SENİN TOPU RAKİBE VEREN SEDATIN OLURSA SENİN AHMET BURAK SOLKERİN TELL TEL DÖKÜLÜRSE ERKEN SEKMAN YİĞİTCAM KÖTÜYSE HAKAN NEHALT ETSİN KALECİ NEYAPSIN TAKIMDA SADIK AZUBUKE CANER YOK TAKIM EKSİK YAV BAŞİŞLAMAYIN HEMEN KÖTÜLÜK TELLALCILIĞINA MALATYA BİZİM TAKIM BİZİM HOCA BİZİM FUTBOLCULAR BİZİM BİZ BU KUTLU YÜRÜYÜŞÜ BU EKİPLE YAPIYORUZ BUGÜNEKADAR VE BUGÜNDEN SONRADA YANLARINDA RAKALARINDA OLMALIYIS
    0
    0
    Yanıtla
  • YORGUN (7 yıl önce)
    Merhabalar Arkadaşlar; yorumlarınızı sıkılmadan okuyor daha sonra yazıyorum.yapmış olduğunuz yorumların genelinde MALATYASPOR'umuzun düşüşünü kabullenmemek ve içinizdeki o sevgi ile umut dolu yorumlarınıza katılmamak elde değil.lakin gerçekleri değiştiremiyoruz.Haberin kendisini okuduğumda MALATYA yenildiği maçlarda gool atamıyormuş :))yoruma bakarmısınız bee kardeşim zaten gool atabilme özelliğine sahip olabilsek yenilmeyiz taraftarında söylediği haykırdığı bu değilmi?bazı arkadaşlarım yorumlarında "siyahi futbolcu" cümlelerini kullandığını gördüm üzüldüm YABANCI OYUNCULARIMIZ demek daha doğru olur lütfen daha dikkatli olalım.sonuç olarak bu takım ve hoca ile şampiyonluk zor.bize başarılar dilemek düşer umarız biz yanılırız.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44mlty44 (7 yıl önce)
    bence zorlu peryodu cok kotu top oynamamiza ve hakemlerin etkisi olmasina ragmen lider kapattik..evimizdeki 2 maci alirsak en az 5 puan farkla yine arayi acariz..cunku rakiplerde birbirleriyle oynuyorlar,,devre arasina.5 puan farkla girersek once kaleci sonra bir orta saha ve bir forvetalmamiz lazim..takviye yaparak takimi guclendirmek sart,,stadimizda acilirsa eee sampiyonluga oynayan takimin stadini dollururuz ins..evet sikintilarimiz var ama care yok degil... Bu sene cikmamiz lazim..para harcayipda cikamayan kluplerin bu sene halletine bakin..o yuzden ne yapip edip cikmamiz lazim..allah yardimcimiz olsun... Passolig kampanyasininda devam etmesi lazim..
    0
    0
    Yanıtla
  • irfan44 (7 yıl önce)
    3 haftada takım 1 puan aldı, tamam ama şunu unutmamak gerekli lig uzun maraton inişli çıkışlı dönemlerimiz tabiki olacak, şunu unutmalıyım bu teknik heyet ve bu futbolcular'la liderlik koltuğuna oturduk , burada bazı insanlar futbolcular hakkında ağır hakaretlerde bulunuyorlar bu futbolcudan çok bu şehre zara verir sezon başında hiç kimse namağlup şampiyon olacağız diye söz vermedi, bize düşen takıma destek olmak. (şampiyonluk adayı gösterilen Eskişehir kayyuma atanma durumu var onun için herkes aklını başına alsın takıma destek olsun)
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan (7 yıl önce)
    Bugüne kadar şans eseri lider olduk- yolun sonu hayal kırıklığı arkadaşlar boşuna heveslenmeyin.
    0
    0
    Yanıtla
  • evro (7 yıl önce)
    gerçekten bireysel oyunla çoğu maçı kazandık. takım oyunu nerde. irfan hocayı bu yüzden hep eleştirmişimdir. 3-4 hafta sonra play-off hayallerini konuşuruz bu gidişle
    0
    0
    Yanıtla
  • cengiz (7 yıl önce)
    Devre arası ciddi transferlere ihtiyacimiz var...takim oyunu oynayamiyoruz..çok amatörce hareket eden futbolcularımız var..bazı oyuncular hakemle bu kadar tartisacagina biraz kendilerini oyuna verseler daha iyi olacak..herhafta biton kart görüyoruz...acilen bazı şeylerin değişmesi lazım..irfan hocam eminim sizde görüyorsunuz farkindasiniz takım iyi degil..acil müdahale edin..bandirma maçı da kabus olmadan...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (7 yıl önce)
    Caner dakika 90 da kırmızı kart görürür,sadık gereksiz kırmızı kart görürür,kaleci gereksiz topa çıkar gol olur,ahmet burak topla dalga gecer gol olur yerli oyuncularda hiç beceri olmazmı dusunulmesi gerek bu teknik ekibin,
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah (7 yıl önce)
    Geçen yıl şampiyon olan Adana,ya bakın her takımı dize getirdi hiçbir maçta ezilmedi. Biz bu sezon hangi takımı eze eze galip geldik. Hep siyahi oyuncularin kişisel becerileriyle maç kazandık. Onlarda durunca takim çöktü. Bu takım hadi kazara süper lige çıksa ayni yil düşer sonra dibi görürüz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Suphi (7 yıl önce)
    Felaket tellallığı yapmak istemiyorum ama bandırma maçı bile kafamı karıştırıyor.Niye mi? arka arkaya üç haftadır içeride dışarıda kaybediyoruz da ondan.
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sinan ÖZTAN (7 yıl önce)
    10'ncu haftadan itibaren hep söyledik.Zor maçlar bundan sonra diye.Nitekim korktuğumuz başımıza geldi ve güclü takımlara üst üste puan kaybettik.Sen süper ligi garantiye almak istiyorsan bu takımlardan da puan almak zorundasın.Bundan sonraki 4 maçımızda zorlu geçeceğe benziyor.Kendi sahamızdaki 3 maçı kazanırsak takımımızın ilk devreyi lider kapatacağından emin olabiliriz.Deplasmandaki Bolu'yu da yeneceğimize inanıyorum.Yeter ki takım toparlansın.İyi mücadele etsin Futbolcular içlerindeki kazanma hırsına inansınlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya44 (7 yıl önce)
    Siyahi oyuncularimiz da yüzümüzü guldurmedi. Oysa ki formda olsalar gerçekten takimin lokomotifleri..İNŞALLAH önümüzde haftalari kayıpsız atlatır ve yolumuza devam ederiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa (7 yıl önce)
    Bu,gidisle,sanpiyon,olamayiz,cunku,takviye,sart En,az,5,adet,oyuncuya,,ihtiyac,var
    0
    0
    Yanıtla
  • Yerelli (7 yıl önce)
    3 maçta galip gelemeyen bir takımın şampiyon olma şansı yoktur.
    0
    0
    Yanıtla
  • CANANİ (7 yıl önce)
    Bu takıma kaleci şart hiç güven vermiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kadim (7 yıl önce)
    Futbolcu lar canla başla akıllı oynarlarsa herşey düzelir.aksinde ise kendilerini bitirirler.ben düzeleceğimizi ve seri yakalayıp ilk yarıyı lider olarak bitireceğimizi düşünyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyaspor lu (7 yıl önce)
    Bakalım bu hafta ne olacak sadık yok yiğit can yok kim oyuncak DEFANSTA murat akça desen yol geçen hanı gibi allah yardımcımi olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • gökhan (7 yıl önce)
    puan farkı önemli değil kapanır.Korkutucu olan takım kötü oynuyor.Acaba geçici bir düşüş mü yoksa kapasite mi bu???
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (7 yıl önce)
    Çok yazık çok üzücü.tarihi fırsatlar kaçtı.
    0
    0
    Yanıtla