SON DAKİKA
SON DEPREMLER

3 Madalya..

A- A+ PAYLAŞ

Malatyalı Wushu sporcuları, Türkiye Şampiyonası'ndan 3 madalya alarak döndü.

Wushu Federasyonu Malatya İl Temsilcisi Uğur Evren konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Antalya Güler Sabancı Spor Salonu'nda düzenlenen Wushu bay, bayan minik, yıldız ve gençler Türkiye şampiyonasına 40 ilden bin 200 sporcu katıldı. Malatya'dan ben idareci olarak, antrenör olarak da Hasan Basri Karakuş ve 15 sporcu ile şampiyonaya iştirak ettik. Malatya'dan katılan sporcularımızdan 43 kiloda Furkan Karakuş miniklerde, 52 kiloda Yusuf Değer gençlerde ve artı 65 kiloda Furkan Çığrık ise gençlerde
bronz madalya aldılar" dedi.

Türkiye Şampiyonası'ndan 3 madalya ile dönülmesinin başarı olduğuna dikkat çeken Evren, bundan sonraki şampiyonalarda daha fazla madalya alınması için çaba gösterileceğini ifade etti.

Sözü edilen şampiyonada görev yapan Çinli Tao teknik direktörlerini Malatya'ya eğitim vermeleri için davet ettiklerini söyleyen Wushu Federasyonu Malatya İl Temsilcisi Uğur Evren, Antalya'da Şubat ayında gerçekleştirilecek olan Avrupa Şampiyonası'ndan sonra eğitim için, Çinli Tao teknik direktörlerinin Malatya'ya gelme sözünü verdiklerini kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız