SON DAKİKA
SON DEPREMLER

3 Mahalleye 28 Km. Kanalizasyon Hattı

0
Güncellendi - 2016-05-23 17:57:35
3 Mahalleye 28 Km. Kanalizasyon Hattı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Malatya merkez mahallelerde içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu drenaj hattı alt yapı çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Hatunsuyu Mahallesi, Dilek Mahallesi ve Kaynarca Mahallesi’ne 28 kilometrelik kanalizasyon hattı döşendi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir, merkez Yeşilyurt İlçesi Kaynarca Mahallesi’nde yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Kaynarca Mahalle Muhtarı Osman Ay, Malatya’nın büyükşehir olmasıyla birlikte hizmet kalitesinin daha da arttığını ifade ederek, “Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çakır olmak üzere MASKİ Genel Müdürü Sayın Dr. Özgür Özdemir ve ekibine mahallemize yapılan çalışmalardan dolayı mahallelim adına teşekkür ederim. Cenab-ı Allah hizmetlerinizde başarılar ihsan etsin. Peygamber efendimiz Hadis-i Şerifi’nde (S.A.V) ‘Sizin en hayırlınız insanlara ve topluma faydalı olandır’ demiştir. İnşallah hepimiz topluma faydalı olmaya çalışacağız. Peygamber Efendimizin hadisine mazhar olacağız İnşallah” dedi.

maskiMalatya Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir ise, MASKİ ekiplerinin alt yapı sorunlarının bir an önce tamamlanması için çalışmalarına devam ettiğini kaydederek, Kaynarca Mahallesi’nde 3.060 metrelik korige borular ile kanalizasyon hattının döşendiğini söyledi.

Dr. Özdemir, “Kaynarca Mahallemiz bizim için önemli. Yaz aylarının gelmesiyle birlikte çalışmalarımıza hız verdik. Hatunsuyu, Dilek ve Kaynarca Mahalleri’nde kanalizasyon alt yapı çalışmalarını tamamladık. Yaklaşık 2 milyon TL’ye mal olan çalışmalarda 28 km kanalizasyon hattı, 231 adet parsel bacası yapımı ve 470 adet muayene bacası yapımı çalışmaları tamamlandı. Kaynarca Mahallemiz için 3.060 metre kanalizasyon, 67 adet muayene bacası ve 22 adet parsel bacası yapımı çalışmalarını tamladık. Sorunsuz bir Malatya için çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız