SON DAKİKA
SON DEPREMLER

3 Mahalleye İçmesuyu

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:31:08
3 Mahalleye İçmesuyu
A- A+ PAYLAŞ

MASKİ'nin çalışmaları sonucu Doğanyol ilçesinin 3 mahallesinde içmesuyu sorununun çözüldüğü bildirildi.

MASKİ Genel Müdürlüğü'nün konuya ilişkin basın bülteni şöyle:

"Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyonu İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü’nün Malatya sınırları içersin de yaptığı su arama çalışmaları neticelerini vermeye devam ediyor. Kuraklık nedeniyle artan su sıkıntısının önüne geçmek için yapılan sondaj çalışmaları sonucunda Doğanyol ilçesine bağlı Burç, Koldere ve Damlı Mahalleri’nde içmesuyu bulundu. 

Doğanyol İlçesi Burç Mahallesi Muhtarı Hacı Göksu, açılan kuyular mahallenin içme suyu ihtiyacını fazlasıyla karşıladığını ifade ederek, büyükşehir olmanın nimetlerinden faydalandıklarını dile getirdi. Muhtar Göksu, “İçmesuyumuz tamamen yoktu. Malatya Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürlüğü’ne müracaat ettik. Sondaj vuruldu ve borularla su evlerimize kadar getirildi. İçmesuyumuz 24 saat akıyor. İçmesuyu konusunda bir sıkıntımız kalmadı. Bu hizmetlerden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çakır’a, MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir’e ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Kendilerine minnettarız. Büyükşehire bağlandığımızda şüphelerimiz vardı. Acaba özel idareyi bize aratırlar mı? Hizmet alabilir miyiz? diye düşünüyorduk. Şimdi tam tersi oldu. Bize şuan özel idarenin hizmetinden çok daha büyük hizmetler geliyor. Bundan dolayı başımızdan bulunan vekillerimize, Büyükşehir Belediye Başkanımıza, MASKİ Genel Müdürü’ne mahallelim adına teşekkürlerimi sunarım. Allah kendilerinden razı olsun. İnşallah diğer eksikliklerimizin de zamanla yapılacağına eminim. Sağ olsunlar, Varolsun” dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız